MAGNUM SERİSİ

• Konbuyu başlatan kuyucakli_26
  • Başlangıç tarihi
Ynt: MAGNUM SERİSİ

Ön tekerleklerin biraz geride olması bence tipi bozmuş, aynı durum Valtra ' larda var. Ama içi süpermiş. Sağolasın Uğur, süper resimler eklemişsin gene...

güzel resimler uğur
Σų§ŧ@ƒ-ą Eskişehiri link=topic=168.msg776#msg776 date=1196024544' Alıntı:
Ön tekerleklerin biraz geride olması bence tipi bozmuş, aynı durum Valtra ' larda var. Ama içi süpermiş. Sağolasın Uğur, süper resimler eklemişsin gene...
mustafa o durum jdlerin 7030 ve 8030 serilerinde de aynı ok

Case iyi makina üretiyor ama bence burun panjuru üzerinde çalışmalı magnum serileri heybetli makinalar teşekkürler

Fuar ' dada incelemiştim, içi çok harika, aynı uçak kopliti gibi mükemmel. ama dışını bilmem iş yaparken hiç görmedim. Paylaşım için teşekkürler.

Yeni Magnum serilerinde Cummıns motorlar kullanılıyor bildiğim kadarıyla tadından geçilmez artık kaliteli ve verimli bir dizel olduğunu düşünüyorum

insomnia link=topic=168.msg95288#msg95288 date=1226428289' Alıntı:
Yeni Magnum serilerinde Cummıns motorlar kullanılıyor bildiğim kadarıyla tadından geçilmez artık kaliteli ve verimli bir dizel olduğunu düşünüyorum

sanırım 2009da CVT şanzımanlı olcak Magnum serisi