Malatyalı Arkadaşlar Bişey soracam ama :)

mrblar arkadaşlar bu malatyalı warmıdır biizm sitede warsa bişey soracam ama :)
şimdi üzüm warmış sizin kan yapan warmı böle bişey nasıl buluruz fln bi yardımcı olabilcek warmı?

Ynt: Malatyalı Arkadaşlar Bişey soracam ama :)

kilis karası var.özellikle iri olur ve kan yaptıgı için çokca tavsiye edilir bi bak derim.

yorumlar için tşkler bende eğer siteede warsa yetiştiren 1-2 kg alıp denemek istemiştim kuru olur yaş olur :D
bakalım araştırayım kış geliyor benım kansızlık sorunu çıkar yine bi çare bulmak gerrk :)

SmhGwz link=topic=58284.msg626349#msg626349 date=1346595282' Alıntı:
yorumlar için tşkler bende eğer siteede warsa yetiştiren 1-2 kg alıp denemek istemiştim kuru olur yaş olur :D
bakalım araştırayım kış geliyor benım kansızlık sorunu çıkar yine bi çare bulmak gerrk :)
Bende de Var Kansızlık, Yazın Geceleri Bile Hava Biraz Soğuduğunda Herkes Daha Üşümezken Ben Üşürüm :D
Malum, Sivas ' a da Gitcez, Aklıma Getirdiğin İyi Oldu, Gitmeden Önce Bende Bi Bu İşe EL Atayım :D

omerfarukkoc link=topic=58284.msg626352#msg626352 date=1346595455' Alıntı:
Bende de Var Kansızlık, Yazın Geceleri Bile Hava Biraz Soğuduğunda Herkes Daha Üşümezken Ben Üşürüm :D
Malum, Sivas ' a da Gitcez, Aklıma Getirdiğin İyi Oldu, Gitmeden Önce Bende Bi Bu İşe EL Atayım :D

ömer iyi olur yoksa şimdiden havlar soğumuş çoban koyunlar ile gece dağda kalıyordu soğukta oda isyan etmiş şimdi eve geliyor

omerfarukkoc link=topic=58284.msg626352#msg626352 date=1346595455' Alıntı:
geçen kış iğnelere kadar düştük doktor şarap bile içebilirsin dediydi :D
sabahları pekmez fln yicekmişiz hiç sevmem :D şimd üzümer biizm durdada war siyahlardan yiyordum işte bi abi laftan açıldı bunu tavsiye etti memnundamış ondna bizden çıka bilirdemiştim :d
çok kötü bişey ya sıcakta donarsın ufacık bişeyde hasta olursun fln .) ii beslenmek lazım ama işte bizde onu yapamaıyoruz :d

SmhGwz link=topic=58284.msg626408#msg626408 date=1346605322' Alıntı:
geçen kış iğnelere kadar düştük doktor şarap bile içebilirsin dediydi :D
sabahları pekmez fln yicekmişiz hiç sevmem :D şimd üzümer biizm durdada war siyahlardan yiyordum işte bi abi laftan açıldı bunu tavsiye etti memnundamış ondna bizden çıka bilirdemiştim :d
çok kötü bişey ya sıcakta donarsın ufacık bişeyde hasta olursun fln .) ii beslenmek lazım ama işte bizde onu yapamaıyoruz :d
Aynen :D Hep Sıkıntı :D