mandıradan kombinaya yolculuk

her canlı dogar büyür ölür ama bunlarınkı farklı acelı ıle ölmüyorlar benım aslanlardan bahsedıyorum üç tanesını yolcu ettım : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

Ynt: mandıradan kombinaya yolculuk

Owww ağır abi dehşet dolu görüntüler. :).Şaka maka acıdım hayvanlara karış-*-s karış-*-s.Bu ortadan ikiye ayırıyorlar ya onu testereyle mi yaptılar.Bi kere kurbanda bizim danayı öyle motorlu testereyle parçaladılar etlere o kemikler böyle kurşun gibi girmiş.Etleri yerken böyle kıymık gibi giriyodu insanın ağzına zebil oldu hayvan.

marksman link=topic=5492.msg56864#msg56864 date=1216046938' Alıntı:
Owww ağır abi dehşet dolu görüntüler. :).Şaka maka acıdım hayvanlara karış-*-s karış-*-s.Bu ortadan ikiye ayırıyorlar ya onu testereyle mi yaptılar.Bi kere kurbanda bizim danayı öyle motorlu testereyle parçaladılar etlere o kemikler böyle kurşun gibi girmiş.Etleri yerken böyle kıymık gibi giriyodu insanın ağzına zebil oldu hayvan.
evet testere ama hava ıle calısıyor pek zarr vermıyor ete tsk yorum içn

dünyamızda insanlar yeterince kan görüyor...insan kanı....hiç olmazsa sitemizde görmeyelim diye , düşüncemi söyledim....

süper resmler ağr.abi......neden satdınız...hastalıkları falanmı wardı