MARKA TERCİHİNİZ?

muhakkak ki kullanmakta olduğunuz bir veya daha fazla traktörünüz vardır. traktörü satın alırken dikkat ettiğiniz başlıca özellikleri göz önünde tutyunuz ? veya artıları vb üstünlükleri ne olduğunu düşündünüz? kısacası alım kararınızın doğru olduğunu düşündüğünüz etkenler nedir? ...buyrun..:confused:

fd13adcdc87d9045b896fac0f5a5161f.jpg

Bizim bölge seracı açık tarla işimiz yok bizim tek traktör var oda 2013 TT55B 4X2 sera içinde dönüş alanımız sınır o yüzden turu fazla serive kıvrak olmasına dikkat ediyoruz birde ağırlık faktörü var serada ağır traktör toprağı eziyor ve bu kötü bi sonuç doğuruyor 4X4 kullananlar var ama ben tercih etmiyorum elimdeki haydi haydi yetiyor onun yanında yağmur safir 120 var 2015 lombardini motorlu çapa makinası var onunla ikisi işi götürüyor ama şöyle bir durum var ufak ve dar alanlar için TT55B biçilmiş kaftan ben çekebileceği her ekipmanın bi üstünüde taktım zorlansada alıştımı çekti gitmicem etmiyeceğim diye birşey yok altı oturmadığı sürece kolaynkolay biyerde kalmaz :)