arkadaşlar merhaba
2005-2010 arasi kabinli 266 arıyorum. Çevresinde olan varsa bilgilendirirse sevinirim
2005-2010 arasi kabinli 266 arıyorum. Çevresinde olan varsa bilgilendirirse sevinirim
Sahibinden com a bak orda bulabilirsiniz bir tane 2001 var 31 bin fiyatiarkadaşlar merhaba
Sana bunu soleyim bizde 2004 olanı var tek çeker yakıtı çok iyi ara isler ic8n bir numara sizin dediğiniz gibi ara sansiziman var yok bilgim yokTeşekkür ederim 2001 ler motoru küçük birde onlarda ara şanzıman yok tercihim sağdan egzozlu olması
Merhaba kardeş çalışma saati kaç öğrenebilir miyimAbi Bizde Var 2005 Çift Çeker Çok Temiz Bi Makina Ama Tenteli Oluyorsa Konuşalım ...
Merhaba kardeş çalışma saati kaç öğrenebilir miyim
Resimler var mı fiyat ne düşünüyorsun bir de hangi ildesin
2006 model tek çeker kabinli 3260 saatte pırıl pırıl düşünürseniz görüşelim hocam. ☺arkadaşlar merhaba
Bana uyar hocam nasıl motor durumu foto var mi tabi birde düşündüğün fiyat nedir2006 model tek çeker kabinli 3260 saatte pırıl pırıl düşünürseniz görüşelim hocam. ☺
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kabın var değil mi1300 saat te 2005 var satabilirim
Kabın var değil mi
Foto larını gönderir misin kardeşimKabin yok tenteli
Musa satmaktan vazgeçti heraldeFoto larını gönderir misin kardeşim
Tercihim kabinliden yana olması ama değerlendirmekte de fayda var