Diğerinede söylenecek laf yok oda sağlam şöför ama biraz massey hafif kalıyorMassey erkunta göre hafif sanırım.Birde şöförlük ön planda siz dikine çıktınız bu şekilde patinaj daha az oluyor.
Remork 2 tonluk. Mf 3625.[emoji846] güzel işçilik olmuş. Römork büyük sanırım. Bizim buralarda biçer arkasındakiler daha küçük gibi. Mf 3635 mi?
Videoyu çeken benim oğlum. Mutlu olacak tabiVideoyu çeken çocuk çok mutlu oldu
Çekişi güzel erkuntun , yapisiyor yere mf 5410 olsa 75 hp burada hic sıkıntı olmaz dediginiz gibi ağırlık onemli
Kolaygelsin
Erkuntun arızları çok kardeşim valla iç.açı değil çekişi iyi amaMaşallah muzaffer abi oğlan mutlu erkuntla aran iyi galiba bu aralar
NerelisinizBu römorklar bizim ilçe de yapılıyor.
Adı yaman KahtaNerelisiniz
O arkadaşlarda zaten besnili kardeş.Adı yaman Kahta
Bizde yakın sayılırız Darende gunpinar şelalesi bizim köyü gezmissindir Gürün şeref yakınO arkadaşlarda zaten besnili kardeş.
Şelaleden çok geçtim elbistana giderken yolun üstü. Darende bizim ilçe sayılır hastane alış verişe hep oraya gideriz.Bizde yakın sayılırız Darende gunpinar şelalesi bizim köyü gezmissindir Gürün şeref yakın
Ben bir kere gördüm ama şöyle diyim sürücüler suruyeli remork en az şasiden 50 60 cm ayrıldı biz dedik devrilecek ama devrilmedi güzel bişey başka remork olaydı yatmıştı.darende44 adlı arkadaşın dediği gibi "Adıyaman/Kâhta" römorklar, ilçemiz Kâhta'da yapılıyor.
Bende bunlardaan 4 tonluk,tek dingilli bir tane römork aldım. Ürünleri iyi sayılır.