bence massey kendı ayagına sıkıo böle traktörleri 3 silindirli yaparak o traktöre bi 4 silindir koycaksın bak peynir ekmek gibi nasıl satılıo crd olması işi kurtarmıo anlamıorum bi firma hemde köklü akıllı bi firma biz mi yanlış düşünüoz mühendisler mi çeşit?
Arkadaşlar 3 silindir olması kafamı karıştırıyor.çekişi ve yakıtı nasıl?
böyle traktörleri genelde çiftlik içi kullanım için avare işlerde kullanım için üretiyorlar fakat bizim ülkemizde tarla sürmeden tut balya işleri vs bütün işlerde kullanıyoruz haliyle 3 silindir bizim için pek cazip gelmiyor. Opsiyon olarak 4 silindir motor seçeneği koysalar dediğin gibi çok satılır ama bizim ülkeyi pek düşünen yok satılsında nasıl olursa olsun mantığı var.
masseyı severım stıl traktörler cıkarıo ha tam ıstedıgım gıbı bı traktör dıorum kalkıo oda 3 sılındır 3635 de oleydı oda 3 sılındır falan fılan şöle motoru var falan dedıler teknolojık bızım burdan bi kişi aldı çiftte ayyaş gibi oluo motor![]()
3 sillindirli traktörü kullanmayı hiç sevmem hatta nefret ederim desem yeridir. yolda yükte hemen bayılır zora geldimi 4 silindirli traktörlerden fazla yakar bide sesi aynı şu pat pat su motorlu kamyonetler gibi çıkar. 4 silindir gibi stabil çalışmasıda pek mümkün görünmüyor krankı çevirmek için piston başına 120 derece açı düşüyordonanım olarak güzel fakat motordan kaybediyor. Bu modeller 4 silindirli olarak çıksa 5400 serisinin satışlarını baya etkilerdi
Geçen gün Bolu Bayii Hamit Usta'da test sürüşü yaptım bizim 5400 serisi şatıllı olan modelden ve viteste dügme vardı.güzel makina performans yol sürüşüyle anlaşılmıyor malum ama biraz daha iyi olabilirdi.ben kabinli modelini bekliyorum.
[video=youtube;YtMHUGQlo6M]https://www.youtube.com/watch?v=YtMHUGQlo6M[/video]
İlaçlama. Gübre serpme. Cayır biçme ve toplama. Romork nakliyesi. Kepçe işleri. Mibzer ile tohum ekmek. Benim ara işlerim bunlar."Ara iş" diye tabir ettiğiniz şey ne sizin.
Ana işin ney mesela ustamİlaçlama. Gübre serpme. Cayır biçme ve toplama. Romork nakliyesi. Kepçe işleri. Mibzer ile tohum ekmek. Benim ara işlerim bunlar.