Massey 5430 & case c95 hangisi neden.?

Arkadaşlar misal massey le arasında 10 bin fark olsa hangisi tercih edilir. Önümüzdeki hafta fuar var ve aklımda bişeyler var. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben olsam ikisi arasında kesinlikle ferguson ü seçerdim abi sebebi en başta mf nin sanzuman ı çok kullanışlı kabini konforlu case den daha uzun bi traktör ikinci el değeri çok iyi çekiş olarak mf nin çekişi güzel fakat case nasıl bilmiyorum...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevap: Massey 5430 & case c95 hangisi neden.?

Bahçe işlerini 3060 hallediyo nail abi. En son sorduğumda yazın 142 ye bırakırım demişti bayi. Tahminim c95 için 130 bin falan isterler pazarlıkla. Şartlar böyle olursa.

İkisininde kendine göre tercih etmenleri var. İlk önce ikisinin arasında en az 30 bin tl fark vardır. Massey caseden uzun ve agır ama casede masseye göre vites sayısı fazla ve motoru commonrail bu durumda tam şu daha iyi demek biraz zor birde alırken takasa traktör verecekseniz sizin traktörünüze hangi markanın bayisi daha fazla verir oda bir seçim kriteri olabilir.

60 binin üstüne zaten traktörünüzü satmayın.2007 veya 2008 Uzel 3085 veya 3095 satın alın.2 traktörle 1000 dönüm arazi işlersin.

60 binin üstüne zaten traktörünüzü satmayın.2007 veya 2008 Uzel 3085 veya 3095 satın alın.2 traktörle 1000 dönüm arazi işlersin.
Hesabıma gelirse değişirim zaten. Traktör den memnunum tek sıkıntı kabinsiz olması. Babam Ocak ayında açık kalp ameliyatı oldu. Çok şükür durumu iyi. Ama tarla işlerinden de vazgeçmiyor. Onun için kabini konforlu bir traktör istiyorum aslında.

Arkadaşlar dingil mesafesi kabin süspansiyon ve en önemlisi dyna 4 şanzuman dolayısıyla massey ferguson 5430 alınmıştır. Case de iyi konforlu. Ama çok çırpar yolda tarlada çünkü kısa diye almadık 95c için 144 bin demişti.