Demi çok iyi olur evet bazen çok sorun oluyorBence yapılacak en önemli modifikasyon hidrolik sistemini debriyajdan kurtarmaktır.
Kesinlikle büyük kolaylık yaptırmak şartHidrolik direksiyonda şart
Hayal etmek yeterli galibaBizde birşeyler yapmaya çalışıyoruz şimdi de üst kabut alacaktık ama deponun üstüne adam 800 tl çekti o iş yattı Ekli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47931Ekli dosyayı görüntüle 47932
Disk olma şansı yokmu acaba?En önemlisi frenlere bişey düşünülmeli en kotu fren sistemi bence malatyada birisi yapiyodu ara şanzuman takıp roterdar sistemi yapti randiman vermedi bizim köylü birisi taktırdı tekrardan sokturdu sistemi
O nasıl olacak fazla oldu sankiKöşeli kovan ve 4 çeker
Köşeli kovan yapılmış gördüm ama 4 çeker denk gelmediO nasıl olacak fazla oldu sanki![]()
Köşeli kovan olma ihtimali varsa olur bence 240lik kovanı olabilirmi acabaDisk olma şansı yokmu acaba?
Bence yapılacak en önemli modifikasyon hidrolik sistemini debriyajdan kurtarmaktır.
Yaparız Ercan sıkıntı yok. Bisküvi izindeymiş.Yapalım mı Şaban hocam ama ben hiç evde kalamadım ama selamlarını alıyorum teşekkür ederim. [emoji20]
Heyttttt aslan çekici baya bi güçlenmiştirKöşeli kovan yapılmış gördüm ama 4 çeker denk gelmedi
Gerçekten çok iyi yaa gerçekten hayal etmek yetiyorKöşeli kovan olma ihtimali varsa olur bence 240lik kovanı olabilirmi acaba
Evet hocam yaa gaz pedalında öyle birşey var yani? Yan gergi kolları boru tulumba tipli gayet kullanışlıMF 135 i patinajdan kurtarmak için arka lastikleri su dolu kullandık.
Hidrolik sol askı kolu fazla gresle yağlanmadığından pas yapıyor , kol sıyırabiliyor , ekipman yere düşer.
Yan gergi kolları JXC seride olduğu gibi çok delikli pimli kullanılabilir , çamur yerlerde boru tulumbanın civatası sıkışıyor, dönmüyor.
Karasu seyyar çeki bağlantısı damperli römorkta kullanışlı olur.
Gaz pedalı boşluğu varsa civatası gevşetilerek ayar ister.
Ek aydınlatma lambaları takılabilir.
Tekli hidrolik damper çıkışı takılabilir.
o frene oyle bir sistem yaptim ki disk fren yaninda halt etmisEn önemlisi frenlere bişey düşünülmeli en kotu fren sistemi bence malatyada birisi yapiyodu ara şanzuman takıp roterdar sistemi yapti randiman vermedi bizim köylü birisi taktırdı tekrardan sokturdu sistemi