Onu biliyorum usta bu traktör ne kadar hız yapıyor diyorum?Yol hızları türkiye kara yollarında 40 km
Bende tam o konuya değinmek istedim aslında yeni çıkan mf'ler hint malı diye çamur atan çok oluyor. Bende bu yüzden soruyorum teknik özellikleri yani her bakımdan çünkü görünüşleri felan çok iyi duruyor cidden.40 km hız yapar yeni traktörlerin hepsi ama gazları açıldıkça hızda artar. Yeni çıkan mfler çok rahat çok kullanıslı yormuyor insanı
Diğer model dediğin?2630 lar i bende hint olarak biliyorum ama diger modelleri fransada isviçrede üretilenleride var hem hindistanların ürettikleri traktör o kadar kötu sayılmaz
5400 serisi gerçekten çok iyi.Diğer Yeni modellerin hepside hindistan da üretilmiyor fransada uretilende var örneğin 5400 ssrisi 3600 serisi vs
Sanki biraz uzun gibi?
Türkiyede yok galiba?Öyle biliyorum kataloğunda öyle yazıyor
Üstünde ne motoru var pekiÖyle biliyorum kataloğunda öyle yazıyor
2630 da iyi bence bu makinada iyimişÖyle biliyorum kataloğunda öyle yazıyor
Selam. 2620 de turbo ve intercool olmadığını devamı olan 2625 de o özelliklerin olduğunu biliyorum ama he bide Hindistan'da üretilmiyormuydu2620 turbo intercool kullanıyorum.süper bi traktör.ara şanzuman var.çekiş çok çok iyi.ama en iyisi de yakıt çok ideal
Yol da da tarlada da mükemmel.2015 ten beri de manisa da imal ediliyo.selamlar.