MASSEY FERGUSON 265 TENTELİ(KENDİ YAPIMIM)

BİR ARKADAŞIMIZ TÜMOSAN YAPMIŞ BENDE ONUN ÜSTÜNE 265İ YAPTIM...(KENDİ YAPIMIM)YORUMLARI BEKLERİM...

storevn.png

http://hotfile.com/dl/93846243/fa7ec68/masseyferguson265.rar.html

Ynt: MASSEY FERGUSON 265 TENTELİ(KENDİ YAPIMIM)

Tebrik ederim. Ben de babadan kalma Leyland ' ıma bu yaz tente alacaktım düşünüyordum hangi markanın ki uyar diye.Sanayide aynısını yaptıracağım, bir sürü para cebimde kalacak. Teşekkürler, eline sağlık..

Benim yorumum tente için. Tenteyi sen yaptın zannettim. Yine de ben kendi yönümden yararlandım.

İlk resim küçüktü, gerçek resim sanıp yorum yaptım sonra büyük resim gelince anladım ama yorum gitmişti. Olsun ben yine de yararlandım. Tenteyi demircide yaptırıp , çadırcidan da örtüyü diktiririm oldu bitti.

emeğine sağlık da dostum dalgamı geçiyosun yaaa bu bildiğin fiat.. madem traktör skinleri değiştircen bari aynı markayı yap. alıpta fiat a massey skini olurmu... yapma gözünü seveyim

kardeş olmamış fiatın üstüne massey 265 olmamış yapıcaksan aynı markanın üstüne yap düzenlemeyi ama yinede uğraşmışsın...

kardeş ben bişi sorucam massey 265 yazısını nasıl yaptın benim 7056 traktörü 7066 yazıcam bulamıyom nasıl yazılıyo bi yardımcı olurmusun

arkdaşım traktör fiat 80-66 yı 265 lige ce virmeye çalımışın ama olmaşş birazda mf benzen traktöre yapsandı güzel olurdu diye düşünüyorummm AYNI SİVAS KANGALIYLA PİTBUL ÇİFLEŞMESİ GİBİ BİŞEY OLMUŞŞ

muttalip kardeş çift çeker olacak yaparsan sevinirim şöle orjinal kabinli 7066 hız limitinide biraz artırırsan güzel olur