massey ferguson 285 s hakkında düşündükleriniz____???

Yorum yazmak saygımı ister Yoksa başka bişeymi?

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: massey ferguson 285 s hakkında düşündükleriniz____???

Valla bizim köyde bayağı var. çok yaktığıda söyleniyor. Daha ne yorum yazayım aklıma bir şey gelmiyor.

yakıtı önemli değildir kardeş yaptığı işe göre emeğinin hakkını veriyor..​

bnce yakıt düşmanı eskileri daha iyi 285 lerin yenileri yani s leri motoru perkins diğer parçaları erkunt hemen hemen hepsi erkuntmu masseymi belli deil erkunttada hem perkins motor var bnce 1990 265 ler daha iyi teker ideal boyda pati yapmıyo pek h

pufffff kardeşler herkez için geçerli değil 285 s kullanmayanları 285s kullanmaya çağırıyorum bir binsinler bakalım birdaha ineceklermi ? ayrıca 285 s ve 285 s çifçeker de var ?

265 şi ne yapacaksın daha 3 pulluk zoruna çekiyor 285s ise 4 lü çekiyor ve tarlanın anasını ağlatıyor

inanmıyorsanız sizi bizim köye davet ediyorum ismim olcay K. köyümün adresi Edirne / havsa / Abalar Köyü

gelin bakalım ne diyeceksiniz? bakalım sizin dediğiniz gibimi benim dediğim gibi mi?

bütün masraflar bana aittir.

bir kere yukarıdaki resme iyi bakın şu endam şu görünüş şu güç ( 285 s Den büyük motorları kastedmiyom ) baska hangi motorda var ?​

[move]aga şimdi 285 s kimse bilmeden laf edemez ama bendede war kalpazan süper motor yakıtı falanda iyi yani tmm bi çiftçi dostu :D :D :D[/move]

285 s 1997 model ben de kullandım eskiden güzel motor o zaman onun yanın 286 gold almıştım 286 gold 285 s den daha iyi ama 285 s lerde güzel ankette ise en iyi si bence 285 s

kardeşler sizleri bize yani köye bekliyorum ' ' ben bir traktör ustası olarak sanayide çalısıyorum o motorun üstünde sayısız afedersiniz ****lik yaptım traktör 4 lü pulluğu hiç zorlanmadan çekiyor tabiii bide kullanıcısına bağlı çok değil en geç haftaya kadar size videolarıda sunucam ozaman nediyeceksiniz birde canlısını görseniz onu görmek için işte size fırsat gelin 1 hafta konuğum olun köyümüzde bütün masraflarda benden okadar...​

Melih BOLSU link=topic=4332.msg44765#msg44765 date=1212673253' Alıntı:
[move]aga şimdi 285 s kimse bilmeden laf edemez ama bendede war kalpazan süper motor yakıtı falanda iyi yani tmm bi çiftçi dostu :D :D :D[/move]

bakın 285s ii tanıyan biri helal sana be koçum

bn geliom kalpazan ??? 265 e de yap bi binelik 4lü çeksin kerata??[move][/move]

siz rahat olun ahalii ben yani koca usta varken 285s laf yok hele bide benimkine​

MASSEYDEN AŞMA 285 S DEN ŞAŞMA ABİCİM ...1996 MODELLERİ VE YUKARI OLANLAR HARİÇ ONLAR ESKİLERİ GİBİ YANİ BENİM MOTOR KADAR İYİDEĞİLLER ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...