PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
massey ferguson 398 çift çekerelere taş çıkartır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Legreen" data-source="post: 1373611" data-attributes="member: 88786"><p>Modele göre piyasanın yüksekliği konusunda haklısınız. Ben de kabinsiz MF 3.095 kullanıyorum 15 yıldır. Kabin taktırmaya masraf etmektense, hazır piyasası da yüksekken değiştirme fikri geldi aklıma. Hemen her markayı araştırdım. Önceliğim sağlamlık, iş kapasitesi, yakıt ve yedek parça ekonomisiydi. 50-60 fazla verip hem kabin masrafından kurtulur, hem de model yenilemiş olurum diye düşündüm. </p><p>Yanlış anlamayın, hiçbir traktörü kötülemek ve malımı övmek istemem. Daha önce çift çeker Hattat, Tümosan ve Valtra ile tarlada çalışma deneyimim olmuştu. İşi bitirince, traktörleri sahiplerine teslim edip kaçarak uzaklaşmıştım. </p><p>Traktörüme çok iyi bakma imkaanım olmuyor, arazim uzak olduğundan. Yine de 150 saati geçirmeden, filtre ve yağ bakımlarını yaparım. Bazı traktörlerde, bir yağ filtresi ücreti; benim aldığım komple filtre seti kadar. Kimisinde kaporta sıkıntılı, kiminin yakıtı fazla, kimisi tarlada bayılıyor; kimisinde yürüyen aksam, kimisinde şanzıman... 15 yılda sadece elektrik sistemine, yağ soğutucusuna ve kırdığım bir adet hidrolik koluna masraf ettim. En iyisi, masrafı eziyeti neyse kabini taktırayım, eski de olsa işimi MF ile yapmaya devam edeyim dedim.</p><p>Burada yazdıklarımı yanlış anlamanızı istemem. Benim malım iyi, başkasınınki kötü demek istemiyorum. Çiftçinin, bir traktörden beklentisi önemlidir. Kimine konfor gerekir, kimi eski traktör kullanınca rahat etmez. Bazısı sadece toprak işler, bazısı saman yapar, bazısı yük taşır. Özetle; MF'nin bu serileri, toprak işleme ağırlıklı çiftçilik yapanlar için ideal. </p><p>Tabi ki, siz de görüşlerinizi yazarsanız; benim ve burayı okuyan diğer çiftçiler için faydalı olur. Sonuçta ben de daha önce kullandığım MF 285 ve şu an kullanmakta olduğum 3.095 dışındaki traktörleri çok iyi tanımıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Legreen, post: 1373611, member: 88786"] Modele göre piyasanın yüksekliği konusunda haklısınız. Ben de kabinsiz MF 3.095 kullanıyorum 15 yıldır. Kabin taktırmaya masraf etmektense, hazır piyasası da yüksekken değiştirme fikri geldi aklıma. Hemen her markayı araştırdım. Önceliğim sağlamlık, iş kapasitesi, yakıt ve yedek parça ekonomisiydi. 50-60 fazla verip hem kabin masrafından kurtulur, hem de model yenilemiş olurum diye düşündüm. Yanlış anlamayın, hiçbir traktörü kötülemek ve malımı övmek istemem. Daha önce çift çeker Hattat, Tümosan ve Valtra ile tarlada çalışma deneyimim olmuştu. İşi bitirince, traktörleri sahiplerine teslim edip kaçarak uzaklaşmıştım. Traktörüme çok iyi bakma imkaanım olmuyor, arazim uzak olduğundan. Yine de 150 saati geçirmeden, filtre ve yağ bakımlarını yaparım. Bazı traktörlerde, bir yağ filtresi ücreti; benim aldığım komple filtre seti kadar. Kimisinde kaporta sıkıntılı, kiminin yakıtı fazla, kimisi tarlada bayılıyor; kimisinde yürüyen aksam, kimisinde şanzıman... 15 yılda sadece elektrik sistemine, yağ soğutucusuna ve kırdığım bir adet hidrolik koluna masraf ettim. En iyisi, masrafı eziyeti neyse kabini taktırayım, eski de olsa işimi MF ile yapmaya devam edeyim dedim. Burada yazdıklarımı yanlış anlamanızı istemem. Benim malım iyi, başkasınınki kötü demek istemiyorum. Çiftçinin, bir traktörden beklentisi önemlidir. Kimine konfor gerekir, kimi eski traktör kullanınca rahat etmez. Bazısı sadece toprak işler, bazısı saman yapar, bazısı yük taşır. Özetle; MF'nin bu serileri, toprak işleme ağırlıklı çiftçilik yapanlar için ideal. Tabi ki, siz de görüşlerinizi yazarsanız; benim ve burayı okuyan diğer çiftçiler için faydalı olur. Sonuçta ben de daha önce kullandığım MF 285 ve şu an kullanmakta olduğum 3.095 dışındaki traktörleri çok iyi tanımıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
massey ferguson 398 çift çekerelere taş çıkartır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt