PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
massey ferguson 398 çift çekerelere taş çıkartır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İskenderSacan" data-source="post: 1373635" data-attributes="member: 22226"><p>Dediğiniz gibi verilen öncelik ve önem meselesi,sağlam olabilir tabi,bende caselerden önce 8066 kullanıyordum hiç masraf yapmadan sattık.ama yenilikte olsa bir klima bile probem çıkardığında arızalı imajını alıyor.donanım arttıkça arıza potansiyeli de artıyor.bu tüm markalar için geçerli.bugun serviste mf nin 398 ide oluyor 5612 side ve yeniler daha çok servis ihtiyacı duyuyor.önemli olan arıza yapmama sıklığı.Tümosan konusuna geldiğimde sıkıntı yaşayan kullanıcılar mutlaka vardır.mf nin 300 serisi kadar sağlamda olamayabilir ama geçendede paylaşımını yaptım hemen hemen her türlü iştede kullandım balya işide yapıyorum bütün yaz makina arkasındaydı henüz bir problrm yaşamadım.Bugun yine karar almak durumunda kalsam 120 bine 398 alacağıma o günkü şartlarda 135 e 8105 i terch ederdim yine.Sıcakta kabin klima olması bile yeter.6330 da kullanıyorum jx100 de yinede parça olarakda bakım kolaylığı olarakda en hesaplısı tümosan.casede yerli ama bakımlarını beraber yapıyorum en basit bir hidrolik filtresi ozaman 200küsür lliraydı tümosanda 65 liraydı ve ikiside aynı kapasitede aynı işi yapabiliyorve yakıtıda hepsinden daha düşük Jd yi parça konusunda söylemiyorum bile.Sağlam bir arıza yaparsa can yakar.Şuan için Tümosan dan memnunum arıza potansiyeli olabilir mi olabilir.bu her marka için geçerli mf de jd de arıza yapıyor.Birazda kullanımda önemli diye dşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İskenderSacan, post: 1373635, member: 22226"] Dediğiniz gibi verilen öncelik ve önem meselesi,sağlam olabilir tabi,bende caselerden önce 8066 kullanıyordum hiç masraf yapmadan sattık.ama yenilikte olsa bir klima bile probem çıkardığında arızalı imajını alıyor.donanım arttıkça arıza potansiyeli de artıyor.bu tüm markalar için geçerli.bugun serviste mf nin 398 ide oluyor 5612 side ve yeniler daha çok servis ihtiyacı duyuyor.önemli olan arıza yapmama sıklığı.Tümosan konusuna geldiğimde sıkıntı yaşayan kullanıcılar mutlaka vardır.mf nin 300 serisi kadar sağlamda olamayabilir ama geçendede paylaşımını yaptım hemen hemen her türlü iştede kullandım balya işide yapıyorum bütün yaz makina arkasındaydı henüz bir problrm yaşamadım.Bugun yine karar almak durumunda kalsam 120 bine 398 alacağıma o günkü şartlarda 135 e 8105 i terch ederdim yine.Sıcakta kabin klima olması bile yeter.6330 da kullanıyorum jx100 de yinede parça olarakda bakım kolaylığı olarakda en hesaplısı tümosan.casede yerli ama bakımlarını beraber yapıyorum en basit bir hidrolik filtresi ozaman 200küsür lliraydı tümosanda 65 liraydı ve ikiside aynı kapasitede aynı işi yapabiliyorve yakıtıda hepsinden daha düşük Jd yi parça konusunda söylemiyorum bile.Sağlam bir arıza yaparsa can yakar.Şuan için Tümosan dan memnunum arıza potansiyeli olabilir mi olabilir.bu her marka için geçerli mf de jd de arıza yapıyor.Birazda kullanımda önemli diye dşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
massey ferguson 398 çift çekerelere taş çıkartır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt