PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
massey ferguson 398 çift çekerelere taş çıkartır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Legreen" data-source="post: 1373646" data-attributes="member: 88786"><p>İşte bakın; siz balya işi yapıyorsunuz; diğer traktörleri de araştırdığınız ve kullandığınız halde, Tümosan'ın işinize yarayan bir traktör olduğuna karar vermişsiniz. Bense traktörü anayola bile çıkarmadan, sadece toprak işlemişimdir. Römork yükünü bile, senede bir defa ekiş yaparken çekiyorum. Belki daha sonra bu konuyu okuyan bir John Deere kullanıcısı; ''Evet, parçası pahalı ama şu nedenle benim için en iyi traktör budur'' diyebilir. Önemli olan, hiçbir malı kötülemeden; kimin için ne gibi avantajları ve ne gibi eksileri olduğunu kendi aramızda konuşabilmek. Bazen Youtube'da falan karşımıza çıkıyor, sebepsiz yere marka kötüleyenler; ''beş para etmez'' diye traktör vidyoları altına yorum yapanlar. Birbirine ''ne biçim çiftçisin lan, pulluğa ayar bile vermemişsin'' diyenler.</p><p>Hani dedim ya, traktör değiştirmeyi düşündüm diye. Bozok Traktör Phantom serisini, Deutz BF4M2012 motor kullandığı ve MF 3000 ile aynı özelliklere sahip olduğu için araştırmak istedim. Kimi bilmeden görmeden kötülemiş, kimi hiçbir örnek vermeden övmüş. Firma yetkilisinin yüklediği vidyoların altına; ''Kullanılan Deutz Almanya üretimi mi? Çünkü aynı serinin Çin'de üretilen modeli de mevcut. Aralarında neredeyse üç kat fiyat farkı var'' diye soru sormuşum, cevap dahi alamamışım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Legreen, post: 1373646, member: 88786"] İşte bakın; siz balya işi yapıyorsunuz; diğer traktörleri de araştırdığınız ve kullandığınız halde, Tümosan'ın işinize yarayan bir traktör olduğuna karar vermişsiniz. Bense traktörü anayola bile çıkarmadan, sadece toprak işlemişimdir. Römork yükünü bile, senede bir defa ekiş yaparken çekiyorum. Belki daha sonra bu konuyu okuyan bir John Deere kullanıcısı; ''Evet, parçası pahalı ama şu nedenle benim için en iyi traktör budur'' diyebilir. Önemli olan, hiçbir malı kötülemeden; kimin için ne gibi avantajları ve ne gibi eksileri olduğunu kendi aramızda konuşabilmek. Bazen Youtube'da falan karşımıza çıkıyor, sebepsiz yere marka kötüleyenler; ''beş para etmez'' diye traktör vidyoları altına yorum yapanlar. Birbirine ''ne biçim çiftçisin lan, pulluğa ayar bile vermemişsin'' diyenler. Hani dedim ya, traktör değiştirmeyi düşündüm diye. Bozok Traktör Phantom serisini, Deutz BF4M2012 motor kullandığı ve MF 3000 ile aynı özelliklere sahip olduğu için araştırmak istedim. Kimi bilmeden görmeden kötülemiş, kimi hiçbir örnek vermeden övmüş. Firma yetkilisinin yüklediği vidyoların altına; ''Kullanılan Deutz Almanya üretimi mi? Çünkü aynı serinin Çin'de üretilen modeli de mevcut. Aralarında neredeyse üç kat fiyat farkı var'' diye soru sormuşum, cevap dahi alamamışım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
massey ferguson 398 çift çekerelere taş çıkartır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt