Massey ferguson 5455 ve 89, 5 ton pancar :

Yozgat tan acemi birliğinde bir tane vardı zıvanadan çıkmaydı.yüksekokul da birtane vardı Yerköy den pancarcıydı, 500 dönüm pancar ekerler mış Antalya'da otelleri varmış mış mış mış ta muş muş muş.karnını biz doyururduk.en sonunda yorulduk yolverdik.kısacası Yozgat deyince durum bu :)

Yozgat tan acemi birliğinde bir tane vardı zıvanadan çıkmaydı.yüksekokul da birtane vardı Yerköy den pancarcıydı, 500 dönüm pancar ekerler mış Antalya'da otelleri varmış mış mış mış ta muş muş muş.karnını biz doyururduk.en sonunda yorulduk yolverdik.kısacası Yozgat deyince durum bu :)

İki tane olumsuz örneğin Yozgatla ne alakası var? Bu yorumun konuyla ne alakası var? Forumda onlarca Yozgatlı var ve birçoğu ne zıvanadan çıkma ne de sizin doyurmanıza muhtaç. Bence saygı sınırlarını aşan cümleler kurmuşsunuz

Yanlış anlaşılma var be sadece başımdan geçen ikitane olayı anlattım Yozgat deyince bu iki kişi aklıma geliyor.kesinlikle düşündüğün gibi değil özür dilerim.

Yanlış anlaşılma var be sadece başımdan geçen ikitane olayı anlattım Yozgat deyince bu iki kişi aklıma geliyor.kesinlikle düşündüğün gibi değil özür dilerim.

"Yozgat deyince durum bu" sözü genelleme gibi geldi sadece ondan yazdım kırdıysam ben de özür dilerim İskender Bey. İyi forumlar iyi akşamlar...

Evet römorklarla beraber 70-80 ton çekiyor. Dikkat edilirse tarlada çekiyor, düz asfaltta zaten küçük traktörler de çekiyor. Tarlada çekmek çok zordur.

b3381c6805660cee4f8f313d09c2337e.jpg

Not: mizah amaçlıdır [emoji23][emoji23]