Massey ferguson 5713 s

Ilandaki traktör için mi sordunuz?
[/QUOTE]
Bence 450 bin üstü verilmez
Başak yeni modelini 530 bin liraya almışlar verilir mi o para ?
Elimizdekiler en iyisi
Arkadaşlar, bu fiyatlar artık piyasa oluşturmuş, kullanım amaçlı değil de yatırım amaçlı alınır oldu artık traktörler... Bu da, gerçekten çiftçilik yaparak traktörleri ihtiyaç dahilinde kullananların canını yakıyo. Haa, elimizdeki traktörlerde iyi para yapıyo... Bu durumda, Hüsam'ın da dediği gibi elimizdekilere sahip çıkalım. En iyisi bu galiba.

Ilandaki traktör için mi sordunuz?

Arkadaşlar, bu fiyatlar artık piyasa oluşturmuş, kullanım amaçlı değil de yatırım amaçlı alınır oldu artık traktörler... Bu da, gerçekten çiftçilik yaparak traktörleri ihtiyaç dahilinde kullananların canını yakıyo. Haa, elimizdeki traktörlerde iyi para yapıyo... Bu durumda, Hüsam'ın da dediği gibi elimizdekilere sahip çıkalım. En iyisi bu galiba.[/QUOTE]

Ben 5713s full aldım ocak ayında 65 bin euro idi, benim motor yine 65 bin euro şuan motorun fiyatı aynı eriyen bizim paramız. Daha da erimeye devam edicek bu gidişle.

Bu fiyatları görünce ülkemizin haline üzülüyorum, euro 9.2 olmuş bugün. Malı mülkü satıp borsaya mı yatırsak acaba, sonuçta seneyeki satacağımız ürüne bırakın euro'nun artış yüzdesini; göstermelik düşük belirlernen enflasyon kadar bile güncelleme uygulanmayacak.

Olsun Mercedes yeni S serisinin üretimine başlamış, çiftçinin alın terine masa başında fiyat biçenler oturdukları yerden gemicik aldıkları gibi alıversinler.... Ülkemizin tarım sevdalısı gençlerini bile tarımdan soğuttunuz ya helal olsun.

Arkadaşlar, bu fiyatlar artık piyasa oluşturmuş, kullanım amaçlı değil de yatırım amaçlı alınır oldu artık traktörler... Bu da, gerçekten çiftçilik yaparak traktörleri ihtiyaç dahilinde kullananların canını yakıyo. Haa, elimizdeki traktörlerde iyi para yapıyo... Bu durumda, Hüsam'ın da dediği gibi elimizdekilere sahip çıkalım. En iyisi bu galiba.

Ben 5713s full aldım ocak ayında 65 bin euro idi, benim motor yine 65 bin euro şuan motorun fiyatı aynı eriyen bizim paramız. Daha da erimeye devam edicek bu gidişle.[/QUOTE]

Hepsi bu [emoji1303]