Sahibinden. Com da 550 Bin TL yazmışlar.5713s 2019 model 150 saatlerde, joistikli, sanruf yok... fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Ilandaki traktör için mi sordunuz?
Sahibinden. Com da 550 Bin TL yazmışlar.5713s 2019 model 150 saatlerde, joistikli, sanruf yok... fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Bence 450 bin üstü verilmez
Bence verilmezBaşak yeni modelini 530 bin liraya almışlar verilir mi o para ?
Evet, ilandaki traktör.Sahibinden. Com da 550 Bin TL yazmışlar.
Bence 450 bin üstü verilmez
Başak yeni modelini 530 bin liraya almışlar verilir mi o para ?
Bence verilmez
Arkadaşlar, bu fiyatlar artık piyasa oluşturmuş, kullanım amaçlı değil de yatırım amaçlı alınır oldu artık traktörler... Bu da, gerçekten çiftçilik yaparak traktörleri ihtiyaç dahilinde kullananların canını yakıyo. Haa, elimizdeki traktörlerde iyi para yapıyo... Bu durumda, Hüsam'ın da dediği gibi elimizdekilere sahip çıkalım. En iyisi bu galiba.Elimizdekiler en iyisi
5713 veya diger massey modelleri pahalı gelebilir ancak şu durumda mükemmel yatırım aracları. Simdi 500 bin ver sıfır al seneye 600 bine ikinci elini satarsın istersen
Arkadaşlar, bu fiyatlar artık piyasa oluşturmuş, kullanım amaçlı değil de yatırım amaçlı alınır oldu artık traktörler... Bu da, gerçekten çiftçilik yaparak traktörleri ihtiyaç dahilinde kullananların canını yakıyo. Haa, elimizdeki traktörlerde iyi para yapıyo... Bu durumda, Hüsam'ın da dediği gibi elimizdekilere sahip çıkalım. En iyisi bu galiba.
Geçen yıl bu zamanlar , euro kuru 6,6 TL iken Deuthz 6140 , 68 000 euro ' ya alınmış.Ben 5713s full aldım ocak ayında 65 bin euro idi, benim motor yine 65 bin euro şuan motorun fiyatı aynı eriyen bizim paramız. Daha da erimeye devam edicek bu gidişle.
Bugün bile alan bu parayı gözden çıkaran zarar etmez yine seneye burada konuşuruz sağ olursak 100-200 bin rahat üzerine koyar alınan traktör.
Bugün bile alan bu parayı gözden çıkaran zarar etmez yine seneye burada konuşuruz sağ olursak 100-200 bin rahat üzerine koyar alınan traktör.
500.000₺ 'e alabilirsen, satarsın!5713 veya diger massey modelleri pahalı gelebilir ancak şu durumda mükemmel yatırım aracları. Simdi 500 bin ver sıfır al seneye 600 bine ikinci elini satarsın istersen
500.000₺ 'e alabilirsen, satarsın!
Agam bu traktör ziraat kredisiyle bize iyilik mi yaptılar kötülük mü, gorüsünü merak ediyorum.Ya birader ne boş boş yorum yapıyorsunuz oradaki söylenmek isteneni anlamadan. Ben galerici miyim traktörün net fiyatını biliyim. Benim orada söylemek istediğim şey değer kaybetmeyip aksine değer kazanmasıydı. Zekiler sizi