Çok güzel makine, tasarımı eskimedi ve bahsettiğiniz gibi hâlen daha güncelliğini koruyor.
Traktörün genel görünümü çok güzel, ön kaput ve farların duruşu göz alıcı.
Eğimli kaput tasarımı sayesinde ön ataşman kullanımı için çok ideal, traktör kompakt bir tasarıma sahip genel olarak.
Ön ağırlıklarını beğendim, boyutları ve dilimler halinde sunulmasını beğeniyorum.
Traktörün aydınlatma lambaları çok güzel konumlandırılmış, kabin üstündeki çok açılı aydınlatmalar, arka çamurluk üzerindeki spotlar ve sinyal lambası direğinde her açıya çevrilebilir spot aydınlatmalar harika.
Traktörün arka tarafı genel olarak güzel ve sınıfına göre yeterli, 4 çift ve 8 adet hidrolik güç çıkışı çok iyi, hidrolik kaldırma kapasitesi güzel, kalın destek pistonları var. Çamurluk üstünde hidrolik kolları indirip kaldırma için butonlar var, yine çamurluk üstünde pto açıp kapatmak için buton var. Sadece asansör çeki demiri de olmalıydı diyebilirim.
Arka lastiklerinde ağırlık olup olmamasına pek takılmıyorum.
Kabin içi çok güzel, bej rengi ferahlık hissiyatı veriyor.
Gösterge paneli çok güzel olmuş, beyaz kadranlı devir saati güzel duruyor..
Şatıl tasarımı harika, şatıl üzerindeki vites arttırıp azaltma özelliği çok güzel, mesela operatör sol eliyle ileri geri manevra ve direksiyon idare edilebilirken aynı anda vitesi arttırıp azaltabilir, bunları yaparken sağ eliyle de başka fonksiyonları idare edilebilir, çok güzel düşünülmüş.
Sürücü koltuğu güzel olmuş, ikinci kişi için de yeterli koltuk var.
Operatör sağ taraftaki konsoldan birçok fonksiyon rahatlıkla idare edilebilir..
Hidrolik güç çıkışı kontrol etmek için iki çift güç çıkışı buton ile, diğer iki çift ise kolları kullanarak kontrol edilebilir, ikisi butonlu sunulması bile konforlu sayılır.