massey ferguson 6180 yasli kurt hakkindaki dusunceleriniz

bu traktor hakkindaki dusunceleriniz yazar ve resim gonderirmisiniz ben yollayamiom

: massey ferguson 6180 yasli kurt hakkindaki dusunceleriniz

RESMİNE GÖRE GAYET GÜZEL ... BEN HİÇ KULLANMADIM O YÜZDEN BİR ŞEY DİYEME AMA İYİ TRAKTÖRE BENZİYOR.

[tt][size=12pt]arkadaş motor güzel fena degil ama parçaları yok türkiyede bula bilrsen bile kara borsa bunun bizim müşteride 100lügü var bi direksiyon ponpası arıza yaptı 8 aydan bveri ponpa bulamadık bir iki tane bulduk oda nekadar bili yormusun 3,500ytl ona göre motora diycek yok ama parça sorunu var[/size][/tt]

ben duydum gördüm şuaan dada kullanıorum niyejd ye ii diosunki ondan ii butraktör ezilmiş çok çalışmış belli aa jd yelafım yok bende alıcam galiba mf fiat landiniyi vericem jd 6930 piremium jd 6330 piremium 2tane bide belki 5725

walla anılın gönderdiği resmde motor cok karizma cıkmış yaws

Ynt: massey ferguson 6180 yasli kurt hakkindaki dusunceleriniz

anıl benim farmdaki resmimi yolluyorsun bide utanmadan ismimi siliyorsun bidaha olmasın

bndede bunun fotosu var geçenlerde caddede gidiyom kahveler önünden geçiodum hopp 6180 çıktı sokak aralarından milletin hepsi ooo bu ne böyle kaç beygir bu diye laf yapmaya başladı sanırsam bu seri ithal..

paylaşım için teşekkürler,,

yörük eke ne demek bilmiyorumda benimle tarrışacağın zman bir daha düşün bi daha olmasın