massey ferguson yağ yakar mı .. yakmaz mı ??

Ynt: massey ferguson yağ yakar mı .. yakmaz mı ??

bizim 55-46 var ıveco motor 9000 kusrlarda sayaç kalmıs saymıyodu ve o şekil 5-6 yıl daha kullanıldı tahmini 13000 kusur saat çalışmıştır rektefe oldu sayacı sıfırladık 3.5 senede 4468 saat olmuş hala tıkır tıkır ama bi enjektör ayarı vakti gelmiş ;D

30 senelik 480 10 bin kusur saat daha anahtar degmedi rektefe vs hic açılmadı tahliyenden cok duman atiyor ama halen yag yakmiyor halen az yakiyor haddini asan islerde yuk altinda calisir hep 1 sende 500 saat ve saatte 400 metreküp su çektiğini bilirim bence iveco ve perkins farki var

körsaban link=topic=7954.msg771962#msg771962 date=1378541777' Alıntı:
30 senelik 480 10 bin kusur saat daha anahtar degmedi rektefe vs hic açılmadı tahliyenden cok duman atiyor ama halen yag yakmiyor halen az yakiyor haddini asan islerde yuk altinda calisir hep 1 sende 500 saat ve saatte 400 metreküp su çektiğini bilirim bence iveco ve perkins farki var
iveco bencede daha iıi perkıns artık eskı perkıns değil... cogu hındıstan perkınsı erkuntlarda dahil..

bizim 1993 model 285s vardı babamlar 93 yılında sıfır almışlar babam diyo ilk rektefeye kadar yağ yakıyodu diye rektefeden sonra yağ yakmayı kesti ondan öcede 265 varmış onu ben bilmiyorum oda yağ yakıyomuştu 2011 yılında landini powerfarm 90 aldık onun motoruda perkins koyduğumuz yağı geri alıyoruz bence perkins yağ yakar diye bir genelleme yapmak yanlış perkinsten perkinse fark var 4 tane perkins fabrikası var.adamlar isim hakkıyla motor üretiyorlar ondan sonra herkes hepsi aynı sanıyo

Benim traktörde eksiltti ilk 100 saatte 2 litre. Bakalım ılerde nasıl olacak. Kuyruk milinde çalışınca eksiltti 1 litresini. ( patosda )

Traktörü baygın kullanırsan yağ yakar. Mesela bi bayırı 3 le çıkıyon gaz 20 den 10 a kadar düşerse ve ve hala vites düşmezsen yağ yakar. Hatta traktör bayılınca motordan koku geliyor nedenini bilmiyorum ama yaktığı yağın kokusu diye tahmin ediyorum :S

hımmm sımdı anladımmmmmmmmmmmmmm bundan ıkı ay once mf240 la arksın yerını surmustum bende dıyorummm motordan koku gelıyor meger yag yakıorrrrr ok-*-s ok-*-s masseylerde cok bu olay aynen ozellıklede 200 serısınde anlş-*s