Masseyler, tanker ve ilaçlama makinesi

Ynt: Masseyler, tanker ve ilaçlama makinesi

Güzel fotolar kardeş masseyler işbaşında ilaçlama makinasıda yeni galiba kaç metre ilaçlıyor? paylaşım için tşk

Çok güzel çalışma,sanırım süne mücadelesi.İnce tekerlekler .ilaçlama makinası ve harcanan su için de tankeri.Tam gerekli teşkilat,işte budur.Teşekkürler.

Bizim komşu köyde adam MF ' ye atmış ince tekeri, 1,5 liraya ilaçlama yapıyordu...İyi iş...

Güzel paylaşım...

saol cubuklu
ilaçlama makinesi 4 yıllık
parlayan 800lt 31 meme sünede yan tabancalarla birlikte 45 metre atıyo holderde 25 metre

güzel paylasım ilaç makinasının kanatlarındaki o tüp ne işe yarıyor ilk defa görüyorum basınçlamı alakalı

naıl_59 link=topic=22779.msg190084#msg190084 date=1246067488' Alıntı:
güzel paylasım ilaç makinasının kanatlarındaki o tüp ne işe yarıyor ilk defa görüyorum basınçlamı alakalı
bi kabloyla aküye bağlıyosun altındaki tabancalar sağ sol yapıyo ilaç atılıyo yani

Ford_NH link=topic=22779.msg194289#msg194289 date=1247340669' Alıntı:
bi kabloyla aküye bağlıyosun altındaki tabancalar sağ sol yapıyo ilaç atılıyo yani
farklı bir sistem buralarda hiç görmedim tam olarak çalışma prensibi nasıl