Mavi canavarın tekli pulluğunu bakıma aldım bikaç foto..

Zeytin bitti kışın boş günlerimizde yazdan biriken eksiklerimizle uğraşıyorum pulluğun delikleride iyice genişlemişti yazın gördük işimizi dün yaptırdığım parçaları kaynattım bi tarafı incelmişti doldurdum...

Ynt: Mavi canavarın tekli pulluğunu bakıma aldım bikaç foto..

bundan bir dere bile açılır kazdığı çukura yat seni kimse görmez :) oho-*s

aynen öyle kaskıları iyi ayarlamazsan direksiyonun pek bi fonsiyonu olmuyo. Çizisinin derinliği 70cm ile 90cm arasında değişiyo yerine göre..

Ahmet kardeş kepçenin olmadığı yerde hendek kazmak için mi kullanıyorsun bunu :)

yok arkadaşlar şeftali bahçelerini söktükten sonra yerine fidan ekmeden önce bununla sürüm yapıyoruz yeni fidanlara alttan güneş yüzü görmemiş toprak çıkıyo

Güzel Olmuş Ahmet Abi, Eline Sağlık... Kocaoğlan Hep Hasar Veriyo O Zaman Bu Pulluğa :)

omerfarukkoc link=topic=70625.msg808724#msg808724 date=1386802549' Alıntı:
Güzel Olmuş Ahmet Abi, Eline Sağlık... Kocaoğlan Hep Hasar Veriyo O Zaman Bu Pulluğa :)
sağol kardeşim bu sürüm hep yazın son zamanında en kurak zamanda yapıldığı için motor pulluğa çok zarar veriyo pullukta motora en çok lastiklere...

ÇeLişki_37 link=topic=70625.msg809094#msg809094 date=1386874102' Alıntı:
Kolay gelsin, boş zamanlarda böyle işler iyi gider :)
sağol kardeşim aynen öyle yazdan birikiyo kış gelince elden geçiiriyorum