mavi mavi tınaz lar 9 adet

bu gün benim iş yerine gelen gelene. aslında her gün geliyorda aklıma gelmiyordu bundan sonra geen tarım makinasını aletini çekip yaınlayacağım

Zi0VB.jpg
6OAJy.jpg
uJlvk.jpg
LkivI.jpg

9qhJI.jpg

Ynt: mavi mavi tınaz lar 9 adet

güzel paylaşım abi siz mi satıyorsunuz bunları ama tınaz mavi hiç alışık olmadığım bir renk :) genelde kırmızı olur

Ertuğ Aslan link=topic=64029.msg722162#msg722162 date=1363887620' Alıntı:
güzel paylaşım abi siz mi satıyorsunuz bunları ama tınaz mavi hiç alışık olmadığım bir renk :) genelde kırmızı olur

yok kardeş ben akaryakıt istasyonunda çalışıyorum bunlar nakliye buraya yemek+ dinlenmek için duruyorlar bende bolbol bakıyorum ben park parası almıyorum onlarda bakmaya para almıyorlar.......hergün türlü çeşidi geliyor.

Römork firmaları isteğe göre renk değişimi yapıyorlar.
1990 lı yıllarda Volkan Römork almıştık , lakin Volkan römorklar kırmızı zemin üzerine sarı yazılıydı. Tabi sarı-kırmızı bizi bozar , fanatiktik o yıllarda. Aradık fabrikayı Volkan yazısını Beyaz istedik , o şekilde yolladılar.