Maxxum 100 ve 75c cizel uygulamasi

Hasat ettiğimiz buğday tarlalarında kalan sap ve saman artıklarını toprağa karışması ve toprağı havalandırmak ıçin Çizel uygulaması yapıyoruz.
MAXXUM 3 sıralı 10 lu Çizel
75C de ise 7 li Çizel bulunmakta.
MAXXUM 2 nin 2 takviyesi ile kullanıyoruz.
75c takviye 4 ile .

Son düzenleme:
Kolay gelsin İskender abi, maxxum 100 çok doğru bir tercih oldu senin için, bu makineler kesinlikle canavar.

Yanlış hatırlamıyorsam 14 numara 5'li pulluk çekiyorsun, bence o motor hiç olmadı 11 ayak çizel, çeker, hatta 13 ayak bile çeker kullanılan pulluğa göre.

Ismail iyi dileklerin ıçin çok teşekkür ederim.
Bu 3 sıra 10 lu Çizel i geçen yıl.5 bin liraya satın aldim Uygun denk gelmişti .muhtemelen 11 hatta 13 ayak da ceker belki ama maxxum iyice yıpratmayalım.Ayni zamanda benim gözlemlediğim Çizel çekimi pulluk çekiminden daha yorucu gibi duruyor.

Bu 3 sıra 10 lu Çizel i geçen yıl.5 bin liraya satın aldim Uygun denk gelmişti .muhtemelen 11 hatta 13 ayak da ceker belki ama maxxum iyice yıpratmayalım.Ayni zamanda benim gözlemlediğim Çizel çekimi pulluk çekiminden daha yorucu gibi duruyor.
Çizelde yanlarda iki teker oldumu ani batma yapmıyor çok süper oluyor

kolay gelsin çizel ile anız bozmayı bi tanıdıktan görmüştüm. 2 senedir bende 9 lu ağır tip 2 sıralı çizelle bozuyorum. anız bıçakları ile süper işleme yapıyor. bence pulluktan karlı ve toprak yapısını bozmuyor. tek eksi yanı çok ot getirmesi.

Bereketli olsun.
Buğday yerlerinde biçerin hafiften battığı alanlar oldu.
Biraz kurumasını bekleyip süreriz.
Çamurdan dolayı araziye girecek tav henüz bulunmuyor.

Kolay gelsin bereketli olsun inşallah
3 sıralı çizellerde ya 10 lü, yada 13 lü güzel iş yapıyor, 11 li olanlar ayakların diziliş şeklinden dolayı çekme yapiyor, bizde 11 lileri verip 10 yaptirdik