PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MAY AYÇİÇEK TOHUMU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1319752" data-attributes="member: 73494"><p>Bende geçen yil ayni tarlayi ikiye bölüp mart 20 de 50.585 ve 50.505 ektim .bir hafta boyunca hic kesilmeden yağmur yağdı. Etrafımda pioneer 108 ve sgynta granit vardi..tümü hastalik yapti..benim 585 çeşidi hastalik yaptı ama 505 de yoktu..fakat bir sorunum daha vardi..mibzer hata yapmis tohumlari top top dusurmus.50 metre yok sonra 500 tohum dusurmus.zaman kaybetmeden gittim 505 den bir torba daha aldim ve ürünü bozmadan tümünün üzerinden tekrar ektim .Ölen öldü kalan sağlar bizimdir hesabindan .bu arada takvim oldu 5 nisan..ve dediğin gibi 2 ay yağış düşmedi. .ben bu arada isabion fetrilon combi 2 ve basfoiler kelp sl yi karistirp kullandim.dedigin gibi bitki boyu ancak 1 metre idi fakat benden baska komşular yaprak gubresi kullanmadi..haziranda çiçek açtığında bir iki yağmur yağdı. Sonuç komşular 100 150 200 alirken benim lg 505 çeşidi 250 verdi..Şimdi bu tohumdan mi yoksa kullandığım yaprak desteklemesinden mi?....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1319752, member: 73494"] Bende geçen yil ayni tarlayi ikiye bölüp mart 20 de 50.585 ve 50.505 ektim .bir hafta boyunca hic kesilmeden yağmur yağdı. Etrafımda pioneer 108 ve sgynta granit vardi..tümü hastalik yapti..benim 585 çeşidi hastalik yaptı ama 505 de yoktu..fakat bir sorunum daha vardi..mibzer hata yapmis tohumlari top top dusurmus.50 metre yok sonra 500 tohum dusurmus.zaman kaybetmeden gittim 505 den bir torba daha aldim ve ürünü bozmadan tümünün üzerinden tekrar ektim .Ölen öldü kalan sağlar bizimdir hesabindan .bu arada takvim oldu 5 nisan..ve dediğin gibi 2 ay yağış düşmedi. .ben bu arada isabion fetrilon combi 2 ve basfoiler kelp sl yi karistirp kullandim.dedigin gibi bitki boyu ancak 1 metre idi fakat benden baska komşular yaprak gubresi kullanmadi..haziranda çiçek açtığında bir iki yağmur yağdı. Sonuç komşular 100 150 200 alirken benim lg 505 çeşidi 250 verdi..Şimdi bu tohumdan mi yoksa kullandığım yaprak desteklemesinden mi?.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MAY AYÇİÇEK TOHUMU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt