MCCORMICK - ENKA STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

MCCORMICK - ENKA STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

06-09/08/2014

Çorlu / Tekirdağ

Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçtiğimiz yaz Çorlu Tarım Fuarı 2014 düzenlenmişti. Fuara iki gün katılmıştım. Birinci günü köyden abiler ile katılmıştım. Diğer günde sitemizden üye arkadaşlarla beraber gezmiştik. Zaten o fotoğrafları daha önce paylaşmıştım. Şimdi ise fuarda sergilenen ürünlerden detaylı fotoğrafları paylaşacağım. Birçok fotoğraf olduğu için anca paylaşma fırsatım oldu. Bu fotoğraflarda da McCormick - ENKA Standını göreceksiniz....;)

alipasalierkan..........;)

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Ynt: MCCORMICK - ENKA STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

Bu fuardan t115max aldi bir tanidik. 140bine. Yanyana calisma imkanimiz oldu. Lakin sonu husran :( ayni fiyata 5455 almadi, son pismanlik fayda etmiyor.

Bizim burda bi tanıdık mf 6460 ı satıp mc115 aldı mfden fazla çekip daha az yaktıgını söylüyor.

Yorumlar için sağolun arkadaşlar....;)

CropMasteR link=topic=79959.msg947621#msg947621 date=1419000805' Alıntı:
Bu fuardan t115max aldi bir tanidik. 140bine. Yanyana calisma imkanimiz oldu. Lakin sonu husran :( ayni fiyata 5455 almadi, son pismanlik fayda etmiyor.

2-3 sene önce Landini 5H110 ' ları 100-110.000 TL ' ye falan veriyolardı Gürkan abi. Karacabey distribütörlüğü bıraktı diye. Pazarlık payıda var bide. Bence o paralara değen traktörler değiller. Zaten 5455 ' le aynı segment değiller. Bunlar ara işi traktörü olurlar. Büyük traktörün yanına ara işe koşulacak. Ama gerektiğinde onun ekipmanlarınıda sallayacak.