mccormick traktör almak istiyorum...

arkadaşlar bizim buraya mccormick bayi açıldı fakat piyasada bu motordan olmadığı için pek bilgim yok bilen arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirler mi???

Ynt: mccormick traktör almak istiyorum...

düşündüğün traktörün modelinide söyleye bilirsen daha çok yardımcı olabiliriz.
mccormick traktörlerinin birkaç serisi Landini ler ile bire bir aynı, 2 modelide kendilerine ait serilerdir.

perkins motor die biliyorum bizim burda kullananda yok alanda ama güzel bi makinaya benziyo ' kırmızı olsun beş fazla olsun' ;D

bende kullanan pek görmedim diyebilirim ama bi defa arkadaşa aslı enter demişti enteride bilmem nasıldır ama onla bi baglantısı war herhal :)

Çevremde Kullanıcıları Var, Benimde Bi Kaç Defa Kullanmışlığım Var, Güzel Traktörler...

SmhGwz link=topic=60181.msg654127#msg654127 date=1353950273' Alıntı:
bende kullanan pek görmedim diyebilirim ama bi defa arkadaşa aslı enter demişti enteride bilmem nasıldır ama onla bi baglantısı war herhal :)
Evet İnternational-Harvester İle Bağlantısı Var, Farmall Firması Üzerinden ;)

omerfarukkoc link=topic=60181.msg654156#msg654156 date=1353951342' Alıntı:
Çevremde Kullanıcıları Var, Benimde Bi Kaç Defa Kullanmışlığım Var, Güzel Traktörler...
Evet İnternational-Harvester İle Bağlantısı Var, Farmall Firması Üzerinden ;)
Ozaman bizim Yaşlı kurt ' un Fotoğraflarını atimda. Mahrum kalma Semih, Efsaneler ölmes Şekil değiştirir :D

SmhGwz link=topic=60181.msg654164#msg654164 date=1353951936' Alıntı:
:D Konu başlığı felan bulmak lazım sımdı . En temizi özelden Atıyım Sen ılgılen :D konuylaa uğraştırma benii :)))

wan7ed link=topic=60181.msg654170#msg654170 date=1353952197' Alıntı:
:D Konu başlığı felan bulmak lazım sımdı . En temizi özelden Atıyım Sen ılgılen :D konuylaa uğraştırma benii :)))
gerek yok ugraşma ben google amcaya sorar bakarım mc dediniz ona bakıyordum bizim burda warmış bi satılık
kmsi biraz fazla :D
http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-is-makinesi-satilik-cx-105-kab-klm-2006-model-104568845/detay

güzel motorlar nede olsa ingiliz malı elazığda servisini alan usta çok met ediyor güzel motorlar ikinci eli nasıl acaba

bartu link=topic=60181.msg654095#msg654095 date=1353948029' Alıntı:
düşündüğün traktörün modelinide söyleye bilirsen daha çok yardımcı olabiliriz.
mccormick traktörlerinin birkaç serisi Landini ler ile bire bir aynı, 2 modelide kendilerine ait serilerdir.

McCORMIKIN BİR KAÇ SERİSİ HOŞ KANPANYA FALAN YAPMIŞLAR BMAX SERİSİNDE AMA CMAX SERİSİ HOŞUMA GİTTİ 90 HP OLANLARI

Yeni landiniyle aynı olanlar nasıl bilmem ama o 2005 2006 model kırmızı gövdeliler bildigin dozer.Bizim burda 95 ligi vardı çok iyi makinaydı.

wood link=topic=60181.msg654645#msg654645 date=1354038883' Alıntı:
Yeni landiniyle aynı olanlar nasıl bilmem ama o 2005 2006 model kırmızı gövdeliler bildigin dozer.Bizim burda 95 ligi vardı çok iyi makinaydı.

o modellere benzemiyor fakat bu yenilerin tip çok hoş dün deneme traktörünü denedim sesi konforu çekişi çok güzel diğer traktörlerle karşılaştırdım onlardan üstün bi traktör yorumlarınızı bekliyorum

tşk ederim yardımlarınız için şu anda pazarlık aşamasındayız inş 3 4 güne kadar McCORMİCK sahibi olacam ok-*-s

4-5 sene önce bayi banada deneme motoru bıraktı mccormik 2 gün denedim anız bozma falan pulluğu hiç duymadı motor iyidi ama yakıt biraz fazlaydı vazgeçtim.