MERİÇ' LERİN KANOLA HASATI 2009 BÖLÜM3....!!!

03/07/2009

Arkadaşlar fotoğraf yüklemeye laptopumu değiştirdiğim için kısa bir süre ara vermiştim. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Arkadaşlar bu fotoğraflarda da Meriç' lerin kanola tarlasını biçiyoruz. Tarlanın baş tarafı yangından dolayı biraz yanmıştı. Meriç' lerin kanola hasatından sadece bu fotoğrafları çekebildim. Baya yoğunduk. Seneye daha fazla olur inşallah... ;)

Vidyo... ;)
(Vidyoları kaliteli izlemek için vidyonun altındaki SD yazan siyah kutuya tıklayıp, HQ' yü seçersiniz vidyolar daha kaliteli gözükecektir.)

http://www.dailymotion.com/video/x9wqg8_claas-medion-340-kanola-bycyyor-200_auto

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

[move][size=18pt]First CLAAS...!!![/size] *098*-[/move]

Ynt: MERİÇ' LERİN KANOLA HASATI 2009 BÖLÜM3....!!!

süper fotolar abi tşkler.meriçlerede geçmiş olsn zarar çokmuydu yangından dolayı..?

ohh ohh maaşallah yesiller gene piyasada hodri meydan edalarında ellerine sağlık erkan bereketli olur inş

Süper resimler Erkan Abi....Benim Ares ' te yakışıklı çıkmış....Yangından dolayı zarar çok değildi bizim bi üstümüzdeki tarla baya yanmıştı....

Süper resimler Erkan abi.O arabaya bi ilave daha olur ya

emeğine sağlık Erkan.ekip süper yine güzel fotolar....bu tarlaları niye yakarlar anlamam ki.Şereflikoçisarda yanmadık yer kalmadı galiba...