Mf 165 ağırlık

Selamın aleyküm abiler kardeşlerim bize bir tane 69 model 165 lik nasip oldu motordan memnunuz ancak arka hafif kalıyor ağırlıklara baktım tek parça olanlar var iki tanesi 140 kg felan yapıyor bunlardan takarsam başka agirlik takamiyorum diğer tekli olan ağırlıkta zaten sınır yok 3-4-5 kac tane olursa takarız sorum şu 140 kg arkalara yetermi yoksa yetmezmi sizce çünkü üstüne ekleyemeyiz bunları takınca motorun arkası yuvarlak zaten bilirsiniz köşeye gore hafif fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum

Bizde 72 model köşelisi var. Kayseri ağırlığı denilen ağırlıkla kullandık. 16.9-30 lastik takılıydı. O yeterliydi. Şimdi z jant takılı ve bunda da 18.4-30 lastik var. Bunlar ondan biraz daha ağır. Pullukta denedim. Biraz patinaja vardı. Lastik havasını azaltarak çözeceğim. Şuan üzerinde bulunan janta 285 lerin ağırlıkları takılabiliyorsa ondan devam etmenizi tavsiye ederim. Yetmedikçe eklersiniz

Bizde 72 model köşelisi var. Kayseri ağırlığı denilen ağırlıkla kullandık. 16.9-30 lastik takılıydı. O yeterliydi. Şimdi z jant takılı ve bunda da 18.4-30 lastik var. Bunlar ondan biraz daha ağır. Pullukta denedim. Biraz patinaja vardı. Lastik havasını azaltarak çözeceğim. Şuan üzerinde bulunan janta 285 lerin ağırlıkları takılabiliyorsa ondan devam etmenizi tavsiye ederim. Yetmedikçe eklersiniz
Anladim zaten yuvarlaklar hafif koseliye göre traktör daha yeni üstünde hiç ağırlık yok Jantta ağırlık delikleri var ama maalesef ağırlık yok o zaman ekleye ekleye devam edecegiz