mf 175 kaç litre antifriz konulacak.

değerli arkadaşlar 1967 model mf 175 aldım. ben bu aracın radyatörüne kaç litre antifriz koyacağım. hangi marka koyacağım. karışımı nasıl hazırlayacağım. tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
 
İçindeki sıvı miktarını bilmiyorsan dikkatlice boşalt çıkan miktarı ölç kaç litreyse örnegin 10 lt 5 lt saf su al 5 litrede petrol ofisi yesil antifiriz al karıştır doldur traktörde su konulmuş ise antifriz kireci çözer ve sızdırma yapabilir konulan miktarın derecesini mutlaka ölçtürün
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt