Mf 240 hidrolik direksiyon

Mf 240 1995 model bir traktöre hidrolik direksiyon takılır mı ? takılırsa nasıl takılır ? fiyatı ne kadardır ? :S :S

Ynt: Mf 240 hidrolik direksiyon

normal pistonlu hidrolik dreksiyon seti 450 tl falan kendinde takabilirsin mekanikten anlıyorsan ama servolu orjinal dreksiyon 1000 tl yi geçer

550-600 set fiyatı usta ne alır bilmiyorun ana ben kendim taktım.
şunu söyleyeyim yapınca tadından doyulmuyor taktırınca dünya varmış dersin

Kardesim biz 135 e 600 e taktirdik anadolu markayi.seninkide ayni olur.ayni direksiyonu takiolar zaten...

Kardeş, takılıyor lakin; yılllık muayene sırasında çıkartmak zorunda kalıyorsun.Hidrolik direksiyon için uygun bir proje yok ' muş...:(

Takiliyor 2 cesidi var bi yandan yani disaridan lif taktirirsin tavsiye etmem hassasiyet ayari dandik bi ayarda durmaz pompadab surekli yag kacirir genelde konya mali fason uretimdir fiyati 400 civari.muayenede soktururler..taktiracaksan icerden lifli orjinal hema lif pompa taktiracan radyatorun önune 1200 tl sorunsuz uzun ömürlü muayenede sikinti olmaz

Genelde AHS takıyorlar. Fakat muayenede sökmek zorunda kalabilirsin. Gerçi traktörler 3 yılda bir muayene o yüzden çok insan taktırıyor.

ozvatan38 link=topic=78086.msg953553#msg953553 date=1420405257' Alıntı:
Takiliyor 2 cesidi var bi yandan yani disaridan lif taktirirsin tavsiye etmem hassasiyet ayari dandik bi ayarda durmaz pompadab surekli yag kacirir genelde konya mali fason uretimdir fiyati 400 civari.muayenede soktururler..taktiracaksan icerden lifli orjinal hema lif pompa taktiracan radyatorun önune 1200 tl sorunsuz uzun ömürlü muayenede sikinti olmaz
abi rotlarda felan bir sıkıntın yoksa ayar sorunun olmuyo bende taktırmadan önce korkmuştum milletinki gibi sağ sol yapacak diye ama hiç sorun olmadı tabi senin dediğin sistem daha iyi baya orjinalden giibi oluyo
muayenede ise lifti sökün hortmlar arasına bi rekor koyup geçin beyni sökmeye gerek yok

Yan disardidan lif takilacaksa iyi bi marka ve on duzen gerekiyor...yoksa benim cevremde taktirip haftada bir ariza ve uyumsuz calisan 6 ay sonra da cope atan cok arkadasim var