PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 240S HİDROLİK DİREKSİYON BOŞLUK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail01" data-source="post: 1436117" data-attributes="member: 96340"><p>Benim bulunduğum il Adana. ise yeni yeni giristigim için bu sene ilk defa yapraktan gübre verdim. geçen seneyle kıyaslarsam geçen senenin Ağustos ayına göre bu ay zeytinler daha dolgun daha verimli ve yere düşen zeytin henüz yok. yani yaprak gübresi kısaca etkisini gösterdi. topraktan gübre veremedim hem hayvan gübresi hemde kimyasal gübre olarak, maddi açıdan kaynaklı veremedim onları da verseydim daha güzel sonuclar alabilirdim. budama konusuna gelecek olursam da, kendi öğrendiğim kadariyla yapmaya çalıştım, bazi agaclarda budamayi yanlış yapmış olmalıyım ki üzerinde zeytin bulunmayan ağaçlar var. ama bunu da sorun etmiyorum çünkü bu sene güzel bir budama ekibi gelecek bahçeye onların işleminden sonra 1 bucuk 2 seneye tekrardan ağaçlar kendisini toplayacak zaten. Sulama olarakta bahçe şuan sulanmiyor imkanlardan dolayı, ama seneye damlama çekeceğim bahçemin hemen yanında baraj var. Toprak işlemeyi de kültivatör var bitane onunla yapıyorum. Ama tecrübe ettim bahçede yabancı ot çok büyümeden bu işlemi yapmak gerekiyor. yoksa hem traktörü yoruyor büyümüş otlar hem de kültivatöre takılma yapıyor iş gucunden ve zamandan kayıp yaşatıyor. şimdi motorlu tirpanla otları biciyorum önce. Tarla yüzeyini temizledikten sonra kültivatörle üzerinden geçeceğim. Sen ağaç başı kaç kg aliyosun zeytinini ve ağaçların yaşı kaç ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail01, post: 1436117, member: 96340"] Benim bulunduğum il Adana. ise yeni yeni giristigim için bu sene ilk defa yapraktan gübre verdim. geçen seneyle kıyaslarsam geçen senenin Ağustos ayına göre bu ay zeytinler daha dolgun daha verimli ve yere düşen zeytin henüz yok. yani yaprak gübresi kısaca etkisini gösterdi. topraktan gübre veremedim hem hayvan gübresi hemde kimyasal gübre olarak, maddi açıdan kaynaklı veremedim onları da verseydim daha güzel sonuclar alabilirdim. budama konusuna gelecek olursam da, kendi öğrendiğim kadariyla yapmaya çalıştım, bazi agaclarda budamayi yanlış yapmış olmalıyım ki üzerinde zeytin bulunmayan ağaçlar var. ama bunu da sorun etmiyorum çünkü bu sene güzel bir budama ekibi gelecek bahçeye onların işleminden sonra 1 bucuk 2 seneye tekrardan ağaçlar kendisini toplayacak zaten. Sulama olarakta bahçe şuan sulanmiyor imkanlardan dolayı, ama seneye damlama çekeceğim bahçemin hemen yanında baraj var. Toprak işlemeyi de kültivatör var bitane onunla yapıyorum. Ama tecrübe ettim bahçede yabancı ot çok büyümeden bu işlemi yapmak gerekiyor. yoksa hem traktörü yoruyor büyümüş otlar hem de kültivatöre takılma yapıyor iş gucunden ve zamandan kayıp yaşatıyor. şimdi motorlu tirpanla otları biciyorum önce. Tarla yüzeyini temizledikten sonra kültivatörle üzerinden geçeceğim. Sen ağaç başı kaç kg aliyosun zeytinini ve ağaçların yaşı kaç ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 240S HİDROLİK DİREKSİYON BOŞLUK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt