PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 240S HİDROLİK DİREKSİYON BOŞLUK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okyaryusuf" data-source="post: 1436166" data-attributes="member: 94190"><p>Bizde kaz ayağı denen ekipman ile işliyoruz en arkasında da merdanesi var zeytin kökleri toprak üstüne yakın olduğu için derin işlememek gerekli deniliyor merdane ekipmanın fazla batmasını engelliyor ve arkadaki toprağıda dağıtıyor.Toprak gübresi bizde vermedik ancak ben imkan bulursam bu kış hayvan gübresi vermek için çabalayacağım.Yerlerimiz parçalı olmasından kaynaklı toprak analizi yaptıramıyoruz.Yeriniz parçalı değil ise toprak analizine göre gübre vermenizi tavsiye ederim analiz ücretleri düşük.Bizim budaktan yana çok sorun yok babam birazda olsa bu konularda bilgili uzman olmasada işimizi görcek kadar yapabiliyoruz.Zeytinde budak çok önemli her sene küçük küçük keserseniz vahşi budama yapmak zorunda kalmazsınız.Ağaç sayısına göre kilo hesabı hiç yapmadım ancak bu sene yapacağım bende merak ediyorum.Toprağı yabancı ot büyümeden ve toprak tavı iyi olduğu zamanlarda yapmak hem kaliteli işçilik çıkarıyor hemde tasarruf sağlıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okyaryusuf, post: 1436166, member: 94190"] Bizde kaz ayağı denen ekipman ile işliyoruz en arkasında da merdanesi var zeytin kökleri toprak üstüne yakın olduğu için derin işlememek gerekli deniliyor merdane ekipmanın fazla batmasını engelliyor ve arkadaki toprağıda dağıtıyor.Toprak gübresi bizde vermedik ancak ben imkan bulursam bu kış hayvan gübresi vermek için çabalayacağım.Yerlerimiz parçalı olmasından kaynaklı toprak analizi yaptıramıyoruz.Yeriniz parçalı değil ise toprak analizine göre gübre vermenizi tavsiye ederim analiz ücretleri düşük.Bizim budaktan yana çok sorun yok babam birazda olsa bu konularda bilgili uzman olmasada işimizi görcek kadar yapabiliyoruz.Zeytinde budak çok önemli her sene küçük küçük keserseniz vahşi budama yapmak zorunda kalmazsınız.Ağaç sayısına göre kilo hesabı hiç yapmadım ancak bu sene yapacağım bende merak ediyorum.Toprağı yabancı ot büyümeden ve toprak tavı iyi olduğu zamanlarda yapmak hem kaliteli işçilik çıkarıyor hemde tasarruf sağlıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
MF 240S HİDROLİK DİREKSİYON BOŞLUK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt