mf 265 in gösterge tablosundaki küçük yeşil lambalar

mf 265 in yağ şarz ve far göstergelerinin altında bulunan 3 tane küçük yeşil lamba var bunlar ne işe yarar.hiç yanıp söndüklerini görmedim.acaba aktif değillermi

Ynt: mf 265 in gösterge tablosundaki küçük yeşil lambalar

bizim eski MF285de yeşil lambalardan biri sinyal verirken yanıp sönerdi diğer ikisini bende bilmiyorum...

2 si sağ sol sinyal ortadakide uzun kısa ışık olarak yeşil mor olarak olması lazım!

valla bizimkidede var ama ben hiç yandığını göremedim ne işe yaradıklarını bende bilmiyorum

Slm. 3 tane yeşil renkli ışıklar sinyallerin gösterge tablosundaki ışıklarıdır. 1 sol sinyal yandığında yanar biri sağ sinyalde ortadaki ışık ise remork prizi takıl iken eğer remorktaki lambalar faalse ozaman yanıp söner.

sağ ve sol sinyal ortadaki ise dörtlü sinyali yaktıgınızda yanar söner..

nailyetek link=topic=23658.msg194013#msg194013 date=1247258442' Alıntı:
Slm. 3 tane yeşil renkli ışıklar sinyallerin gösterge tablosundaki ışıklarıdır. 1 sol sinyal yandığında yanar biri sağ sinyalde ortadaki ışık ise remork prizi takıl iken eğer remorktaki lambalar faalse ozaman yanıp söner.
?????
ertuğrul link=topic=23658.msg200708#msg200708 date=1249070239' Alıntı:
sağ ve sol sinyal ortadaki ise dörtlü sinyali yaktıgınızda yanar söner..