Isimizi görüyor yerlilerde en iyilerden biri bana göre bunun üstü ithal makinalar. Lakin fiyati daha makul olsa irtem daha cok satacakKolay gelsin. Irtemden memnunmusunuz?
Isimizi görüyor yerlilerde en iyilerden biri bana göre bunun üstü ithal makinalar. Lakin fiyati daha makul olsa irtem daha cok satacakKolay gelsin. Irtemden memnunmusunuz?
Saolasın tesekkurlerKolay gelsin ufuk bereketli olsun inşallah
Ercanım sagol gap ergunt u gel cekistirek bunla![]()
Kolay gelsin sanadaufuk hocam kolay gelsin ilk üreyi attım bende ikinciye niratlı ayıcam
Yok bizimki evdeBugün sanayide süne lastikli bi gold vardı sizinkimiydi?
Zarar ziyan az oluyor , kolayca batmiyor camurda agir is dar lastikle yapilmaz sadece hafif islerBol bereketli olsun ufuk abim dar lastik ile normal 277nin lastiği arasında ne gibi farklar var motorun kullanışı açısından ve çamur performansi geniş lastiğe göre nasil merak ediyorum.
SaolasınKolay gelsin, bereketli olsun.
Saol kardesim tesekkurlerGüzel paylaşım Ufuk abi bereketli olsun maşallah ekinler güzel
Kolay gelsin bereketli olsun abi.277 yi görünce bizdeki 277 le olan anılarım canlandı![]()
Saol Anıl tesekkurlerKolay gelsin Ufuk abi bereketli olsun...
Saolasın İskender gardaşım , sonbaharda 80 tl ye taktirdik tanesini sanırım cok memnunum ben uzun hüzmeler ile yanacak sekilde taktirdim. Simdiki niyetim kabinin arka üst bölümündeki lambalarida bunlar gibi taktirmak. Cok güzel beyaz ışık veriyor.Ufuk gardaş kolay gelsin.ön Tampon daki Led lambaları kaç paraya aldınız.
Yayginlasti bunlar kolayca bulursunCase ye 4 adet satınalmak istiyorum 2 on 2 de arkaya.bazen gece iş oluyor.aydınlatma yetersiz kalıyor.