Arkadaslar bildiginiz gibi 98 alti mflerde bagimsiz hidrolik cikis yok.ama 97ustu yani otomatik kuyruk milli modellerine sonradan eklenebiliyor.kullandigimiz pistonlu malzemeler arttiği icin 4 cikisa yukselttik.

1-O icteki iki kol ozmenoglunun bunu taktirdigimdan beri hic kullanmiyorum onuHayırlı olsun.
İç taraftaki o iki küçük kol ne için,
Damper konumunda baskıyı basınç tarafına geçirmek gerekiyor mu,
Bir de yağı neden alttan çekmişler normaldeki tek çıkışı da çiftlemişler de onlar için de kol eklemişler gibi görünüyor, öyle mi acaba?
Bir de markası nedir, işçilik hariç fiyat nedir?
Şeklinde bir soru tufanına tutayım
Bizimki yıllar önce takılan Akon marka çift çıkış ve kullanışlı değil. Özmenoğlu'nu inceledim 4 çıkış+hidrolik sistemi çok güzel. 6 çıkışlısında da Hidrolik kontrol seçeneği olsa güzel olurdu bu arada belki sen görmüşsündür...
Kolay gelsin Sertaç , güzel ve referans bir çalışma olmuş. Böyle yenilikleri iyi takip ediyorsun. Sayende birçok arkadaşımız bilinçleniyor.
97 ustu mflerde pompaya gerek yok tandem pompadan aliyor yagi 165 hakkinda bilgim yokBu sistem için sonradan pompa koydurmaya gerek varmı ? Power pompası taktirinca bağımsız çıkış yapılabiliyormuş diye duydum. Bizde 165 için düşünüyoruz . Bizim traktöre de uygulanabilir mi?
Güle güle kullanın Sertaç. Traktörün değişme vakti gelmiş. Baksana çıkış yetmiyor. Alper abi TD' yi verecek oluyor. Alalım sana...![]()
Tdyi satacaksa alirim hemen ama sadece maviden kurtulsun diyeGüle güle kullanın Sertaç. Traktörün değişme vakti gelmiş. Baksana çıkış yetmiyor. Alper abi TD' yi verecek oluyor. Alalım sana...![]()
Güle güle kullanın Sertaç. Traktörün değişme vakti gelmiş. Baksana çıkış yetmiyor. Alper abi TD' yi verecek oluyor. Alalım sana...![]()