s.a arkadaşlar geceleri çok soguk oldugundan mf ile caddy nin yerini degiştirdik -35 derece oluyor geceleri. çogu araç çalışmıyor bizde evimize yakın yerdeki garajdan mf yi çıkardık dedemin garajına koyduk . caddy 3 basmada zor alıyordu sabah hallettik bu sorunu vede torosla video çektim umarım begenirsiniz iyi seyirler .. 
Arkadaşlar burda mf arkası hafif oldugundan kayıyor diyeceksiniz fakat öyle degil gündüz bile -18 -20 derece oluyor gece ise -35 derece oluyor buzlanma oluyor 30-35 cm de kar vardı.
Massey Ferguson 285 s Garaja Tıkma 2012
buda kralı çalıştırma rüzgar oldugu için kapılar kapanıyor dogru video çekemedim 2. videoda anlarsınız.
Massey Feruson 285 s Çalıştırma 2012
Massey Ferguson 285 s Çalıştırma 2 2012
Kral ile gezinti buz tuttum video çekecem diye .
Massey Ferguson 285 S İle Gezinti 2012
Veeeee TÜRK CANAVARI TOROS dedemgilin evinden yukarı çıkmaya çalışıyorum lastikler yazlık oldugu için çıkmıyor ama bi kar lastigi olsa .
Toros Deneme 2012
Arkadaşlar burda mf arkası hafif oldugundan kayıyor diyeceksiniz fakat öyle degil gündüz bile -18 -20 derece oluyor gece ise -35 derece oluyor buzlanma oluyor 30-35 cm de kar vardı.
Massey Ferguson 285 s Garaja Tıkma 2012
buda kralı çalıştırma rüzgar oldugu için kapılar kapanıyor dogru video çekemedim 2. videoda anlarsınız.
Massey Feruson 285 s Çalıştırma 2012
Massey Ferguson 285 s Çalıştırma 2 2012
Kral ile gezinti buz tuttum video çekecem diye .
Massey Ferguson 285 S İle Gezinti 2012
Veeeee TÜRK CANAVARI TOROS dedemgilin evinden yukarı çıkmaya çalışıyorum lastikler yazlık oldugu için çıkmıyor ama bi kar lastigi olsa .
Toros Deneme 2012