MF 3,085 5 li pullukta gömülüo..

: MF 3,085 5 li pullukta gömülüo..

super otesı bende denedım aynı boyle 3,085 ıle gırdık hemen hemen aynı gıttık 5lılerle ya ılk bas korktuydum mfnın tekerler bı no buyuk ya kalıplı duruo falan bıde ovuolar sole ıyı bole ıyı dıye bı gırdık bole ben bıraz motoru sıkıstırsam belgkı gecerım bıle onu gercı bız ıkı sıra gıttık ama yaz gelsınde bende cekecem bole vıdeolar

heheeeh ferguson gidiymi gitmeymi diye düşünüyoo!!!
çok güzel video, paylaşım için saol

hehe ya bu ne ya buna 5lı buyuk gelmıs sız ona keske 4lu taksaydınız

video bittikten sonra altta cıkan videolarda new hollandmassey ferguson pulluk denemesi videosu var birde onu izleyin ikis,de aynı gidiyor özellikle 7. dakikadan sonra arka arkaya

peki özgür küçük vitese attıktan sonra hangi makinanın sesinde değişme olur..o vitesle giderse zaten hiç bi iş yapamaz.

ya hangi motor kumda gomulmez soleyın bana...arkadaslar karalama kanpanyası yapmayın tum motorlar iyi...motorları sevın,sonra karaladıgın motara bile sahip olamadıgın zaman gelir ona muhtaç olursun.... şety*-*

arkadaslar ikiside gomuluyo.sercan bacanam ole abartmışkı olayı sankı mf baska motor gelmiş çekmış ;)motorları sevın ıkısıde aynı bırbırınden bı farkları yok... ok-*-s

sorun mf de değil, çekisşinde sorun yok , sesi bile değişmiyor, bizim buralarının ova toprağı gibi , kumlu ttoprak

bence cekisinde sorun war..gömülmesin gitsin..aynı yerde nh gömülmedi mf gömüldü aynı toprak.ayrıca kenan sen ordamıydın.?