3000 serisinde parça sıkıntısı olduğunu iddia eden bir arkadaşım var öyle birşey varmı varsa ne boyutta??
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Satma sebebi neydi özel değilse bide nasıl motordu memnunmuydunuz artı eksileri nelerdirBizim 3095 vardi 2 hafta oldu satali 3 senedir kullaniyoduk bozulnca sikinti yoktu piyasada bulunuyodu parcasi
Parçası zor bulunuyor Die bi söylenti var ama doğru mu bi bilginiz var mıTenteli olmasi soguk oluyodu hic bi sikintisi yok yagsina bak filtreyi temizle arkana bakma yolda tarlada birakmaz
Ben 3075 düşünüyorum. Tek çeker ara işler yapacak pancar falan sökecek böyle bişey duyunca vazgeçmiştim ama aydınlattığınız için teşekkür ederim.12 yıldır 3 105 kullanırız 7500 saati devirdi, hic bi sıkıntısı parca yokluğu falan yok almak niyetliysen gönül rahatlığıyla al derim![]()
Kimse parasına düşman diyil temiz 2006 2007 model 105 ler 100 bin tl yi geçti geçmek üzere
Oto cakir var corumda massey fergusonun butun parcalarini temin edebilirsiniz..yardimci olurum..Parçası zor bulunuyor Die bi söylenti var ama doğru mu bi bilginiz var mı
Kabinli 4x2 3.075 düşünüyorum en fazla ne kadar para bağlanırMF denince dosunme al....
Teşekkür ederim çok sağolunOto cakir var corumda massey fergusonun butun parcalarini temin edebilirsiniz..yardimci olurum..
Eski tip 35-40 phantom kasa 45-50 arasi kardes..Kabinli 4x2 3.075 düşünüyorum en fazla ne kadar para bağlanır
Eski tiple phantom un farkı nedirKonya eski tip kabinli var..temiz
Sanzuman farki var..yandan vites li phantom..koldan vitesli..klima ikisindede var..tavan aciliyo kabinin..bazi kumanda kollari elektronik..luks tip iste..phontomlar daha fazla tutuluyo 2008 model 3.105d temizi 110.000tlEski tiple phantom un farkı nedir