mf 3060 kullanma klavuzu lazım

arkadaşlar 3060 ın kullanma klavuzu nerden bulabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

Ynt: mf 3060 kullanma klavuzu lazım

ben kullandıgım makinanın her yerini ,en ince ayrıntısına kadar bilmek isterim .klavuz çok faydalı oluyor bilinçli iş yapıyorsun
internettede yok yabancı sitelerde hiç alakası olmayan bir traktör çıkıyor masseyin ,3060 sadece Türkiyede satılmış galiba

sağol kardeşim bir yere haber saldım oradan bulamazsam sana dönerim o zaman bakarız ,sen 3060 ı kullanıyormusun halen?

yok bende pdf dosyalı teknik özellikleri felan var baya ayrıntılı. masseyin eski sitesinden almıştım. hiç kullanmadım ama 266g aynı gibi

o zaman mail adresime gönderiver bi zahmet ,sana adresimi kişisel iletiden göndereyim çok hora geçecek

yarım saat önce uzel tarafından arandım, gönderdiğim eposta ya cevaben telefon ettiler ve kullanım klavuzunu adresime göndereceklerini söylediler
nasıl çalışmalar? diye sordum
çalışıyoruz,üretime devam ediyoruz ,dostlarımızı sevindirecegiz dedi

nabolant link=topic=39884.msg577497#msg577497 date=1334049073' Alıntı:
sende uzele mail bir mail at ,geçen sene bana gönderdiler

mail attim ama 10gun olacak ses cikmadi uzel ' den.
ozelden mail adresimi gonderdim, zahmet olmayacaksa sen gonderebilir misin?
simdiden cok tesekkurler...