MF 6460 3500 Toscano mikser - 19 ayak Tiller performansı


[video=youtu;VTekjQmo7Xg]http://youtu.be/VTekjQmo7Xg[/video]
[video=youtu;RgiKkz2Yf_s]http://youtu.be/RgiKkz2Yf_s[/video]

Geçen sene sürdüğümüz yerlerin üzerine Tiller çektim baya otlanmıştı,onun üzerine mikser çekiyorum.Pancar yerlerini bir yandan hazırlıyoruz,bir taraftan ekmeye devam ediyoruz. Fakat bugün yağan sağanaklar toprağı ıslattı ara verdik. :)
 
Güzel paylaşım. Kolay gelsin. Prodüksiyona doymuyorsun bakıyorumda....:D Bende de birikti ama vakit bulamıyorum editlemeye. Belki bu gece veya yarına bir part patlatacam...:D
 
Eline sağlık Merdan abi harika videolar. Tiller üzeri mikser çok iyi olmuş:cool:, tillerde kazayağı papucu yok sanırım.bide Merdan abi iyi cesaret ediyosun valla mikserin önüne kamerayı koyuyosun:D:cool:
 
Eline sağlık Merdan abi harika videolar. Tiller üzeri mikser çok iyi olmuş:cool:, tillerde kazayağı papucu yok sanırım.bide Merdan abi iyi cesaret ediyosun valla mikserin önüne kamerayı koyuyosun:D:cool:

Teşekkür ederim Görkem. Evet Tillerde düz ayaklar takılı,kazayağı papuçları tıkama yapıyor,düz papuçlara göre derin işleyemiyor. Biraz kuruydu nadas yaparken toprak pulluğun batmadığı,biraz dalgalandığı yerler de olmuştu hallediyor Tiller oraları ikilemede.
Kamerayı hakkaten iyi cesaret ettim :) ama önlemimi aldım iyi tükürükledim vakumu :)
 
Kolay gelsin. Gerçekten yer baya çekmiş gözüküyor.
Yerler çok güzel tam tavında,buralar öyle toprak ki tavda bile traktörün bastığı yerden kesek çıkıyor. Bu sene çok kamış var bakalım ne olacak :)
İşte çiftçi bu [MENTION=29655]mrdnyldz[/MENTION]
Sağolun Hocam hayırlı işler :)

Güzel paylaşım. Kolay gelsin. Prodüksiyona doymuyorsun bakıyorumda....:D Bende de birikti ama vakit bulamıyorum editlemeye. Belki bu gece veya yarına bir part patlatacam...:D
Sağol Erkan biraz zaman kaybına uğratıyor ama birşeyler çekmeye çalışıyorum :) Biraz hevesimi aldım üşenmeye başladım :)
Eline emeğine sağlık abi. Yine süper bir çalışma olmuş.
Eyvallah İslam sağol izlediğin için
Kolay gelsin. Güzel paylaşım.

Teşekkürler Atatürkçü
 
Kolay gelsin çekimler çok güzel [MENTION=51323]DuSTeRo[/MENTION] bizimde almamız lazım birer tane go pro kamera böyle gördükçe gaza geliyorum vallahi :)
 
Kolay gelsin merdan.iki işlemde pancar ekimine hazirlaniyor mu toprak
Sağol Murat abi. Çok fazla dolaşmak karıştırmak istemedik abi,tavda var yeterince. Yağmurlar baya iyiydi bu sezon. Karıştırdıkça sıkıyor iyice toprak. Mikser ile biraz daha ağır işçilik yaptık güzel oldu ekim.
Maşallah kolay gelsin detaylı bir çekim olmuş her açıdan :)
Teşekkür ederim sağol Süleyman

Kolay gelsin çekimler çok güzel [MENTION=51323]DuSTeRo[/MENTION] bizimde almamız lazım birer tane go pro kamera böyle gördükçe gaza geliyorum vallahi :)
Eyvallah sağolun :)

Kolay gelsin Başgan, bunları izledikçe bizim işler HobbyBahçe gibi gelmeye başladı bana.
Sağol Nail abi. Yok canım sende o kadar şey yapma coğrafi farklılıklardan diyelim :)
 
kolay gelsın abi :)
Sağol Mehmet :)
Kolay gelsin merdan miksel çok güzel yatak hazırlıyor yagmur iyidir İnş bu gün yagmur bulutları alpuda dolaştı
Sağol Şadan bizde Esencenin altındayız hemen bozan çayırıymış oralar. Çalışırken sağanak yağışlar oldu,ama tam hatırlamıyorum da 12-1 gibi biraz yağdı iş yapamadık. Hemen hemen 1 parmak kadar yağdı Esencede,yarın çalışılır büyük ihtimal. Alpuda da 3-4 gibiydi herhalde,yağış oldu fakat tarlalarla pek yok. İyi gene nemlendi topraklar.
 
Güzel Paylaşım Merdan abi sizin bu tür profesyonel videoları görünce telefondan Video çekmek istemiyorum😁

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Benzer Konular


Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt