MF UZEL 275 ÇEKİŞ SORUNU NEDENDİR

SLM DEGERLİ ARKADASLAR
Benim 1983 model 275 mf uzel traktör var enjektörlerini 2 ayönce sıfır taktırdım ve sibob ayarlarınnı yaptırdım .ancak traktörö 15 gaz vermeden gitmiyor gitsede su gibi mazot haarcıyor ayrıca bu traktöre turbo taktırsak nasıl olur.

Ynt: MF UZEL 275 ÇEKİŞ SORUNU NEDENDİR

mazot pompasına baktır derim çok yakmaya başladıysa ya pompa bitti yada ayar istiyo demektir turboyu bilmiyorum mflere pek turbo gitmiyo ama her marka turbo randuman almıyo diye biliyom

Arkadaşım hava sistemini kontrol et. İlk aklıma gelen yazdıklarından bu oldu. diğer bakımlarını yaptırmışsın zaten. Hava filtren tıkalıysa bütün motorlar gibi bunlarda aynı sorunu yaşarlar.

kardeş traktörü sıfır mı aldın 2 . elmiydi bizim 275 de satıldığında o tarafa gittiydi de.

yok ikinci el bir galeriden aldım traktör kabinliymiş galerici sökmüş. 70 karaman plakalı.