Arkdaslar oncelıkle Selamun aleykum . Forumda dolu konu acmıstım ve traktor alacayız ve dusunuyoruz kubota Ve mf arasında kaldık bız mf 5420 5445 5455 bunlardan bırını ıstıyoruz ama babam nedense kubota ıstıyor , Bilirsınızkı baba lafı bu konuyu bıtırır
sızdekıde oyledır gecen gun ınceledım 9540 kubota Elektronk lıft yok + kabıne babam zorla sıgdı + kulanan kısıler kapısında 5085M 6215 john deere var kubota dedı cok asırı yakıyor dedı bıde ıscıler soyledı bızde cok arastırıyoduk . Her neyse bugun 3085in ufak tefek yerlerı bozuktu yag kacagı sanjıman 2 vıtes de vardı ustaya sordum kubota nasıl bızım burda vardı dedı usta adam 2 sıne bı tumosan zorla aldı dedı ve orda sohbet ederken basak servısı geldı adam dedı sızde ne traktor var ? bızde dedım 277 gold 3085 D 6830 john deere ya dedı sızde ne akıl var ?
Kubotayı o ekıbe sokcak oda meherse kubotaının kotu yuzunu gormus burdaku bayısıde ortamı fazla oldugundan tanıdıgı adama yoluyor adamda bayıgı kırmamak ıcın alıyormus acıkcası ama babamın aklınıda bayagı karıstıdı bu olay heralde yakında adana mersın yolu uzerınde tarla gunlerı varmıs o zaman gostercem 5455 ı ama bız de has masseycıgız
)