mf277 gold nht65 hangisi daha iyi acil yardım

arkadaşlar aralarında hp farkıvar benim ögrenmek isdedigim hangisi daha özellikli ikiside 2010model yakıt konusu ve saglamlık kullanım rahatlıgı lütfen marka tarftarlıgı yapmayalım

Ynt: mf277 gold nht65 hangisi daha iyi acil yardım

2010 td 65plus 69 hp çifçekere düğme ile geçiyo patinaj pedalı düğmeyle geçiyo kuyruk miline bile debriyaj yapmışlar ses yalıtımı iyi ben yeni aldım mazotu şu an çiftde 2-3 lt arasında ama 500-600 saatden sonra düşermiş tek bi hoporlerleri sevmedim 2 side patladı iyi bi hoporlor takmak lazım bide 2. elini kolay satarsın 277 golduda kullanan arkadaşlar yorumlasalar bizde bilgi sahibi oluruz saygılar...

arkadaşlar fabrika üretmiyor herhalde
tarım fuarında öyle demişlerdi bizim burda var herkes malını över ama bana göre zayıf

özellik olarak td 65 derimm ama mfnin gold serisi cok hosuma gidiyor gücte 277g derimm benm görşmm bu saygılar...