Mibzer ile işçiye ürün ektirme?

Beyler kısaca yazacağım. Mibzer ' e ürünü dolduruyorum. Kendim ektiğim zaman ister canola olsun ister corn olsun ekebiliyorum. Ancak işçiye ektirmek istersem sadece çiçek gibi bişey ekiyor. Belki de buğdaydır iyice büyüyene kadar beklemedim. İşçiye nasıl canola ya da corn ektirebilirim?

Ynt: Mibzer ile işçiye ürün ektirme?

Mibzere tohumu aldığın zaman kendin kullanırken ' ' O ' ' tuşu ile hangi ürünü ekeceğini belirle ve otomatik çalışmaya al.(H) tuşu ile sonrada traktörden in.

başka bir araca geçebiliesin(TAB TUŞU) yada (E) tuşu ile inebilirsin farketmez yani

Hayır hala yeşillik ekiyor. Bir türlü istediğimi ektiremedim. Doldurmasız mibzer modu var mı ki? Bu sorunu çözer mi ya da?

arkadaşlar bendede aynı sorun var hangi çeşit mibzeri kullanırsam kullanayım sadece yonca ekiyor. diğer ürünleri ekmek için ne yapmalıyım