MİBZERE KENDİ YAPTIĞIM PİSTON VE EKİMDEN.. :)

arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi :D mibzere piston bağladım bu piston bizim römorkun fren pistonu :D 3105i aldığımızda urganla çekerek içeri hep toz giriyodu buda beni çok yıpratıyodu :D ;D böyle bişey düşündüm basit ve malıyeti ucuz bi sistem eski mibzerine uygulamak isteyen olursa bi baksın derim :D urganıda yinede her ihtimale karşı yedekte tutuyoruz :) pistonun 3. senesi olcak bu sene :D
3w9b.jpg

3w9m.jpg

3wb4.jpg

3wbu.jpg

3wc8.jpg

pistonun çalışmasını buradan izleyebilirsiniz alk-*s
mibzere piston

burdada erkuntu tohum ekerken göreceksizin :)
erkunt ekimde

iki gündür gurbette tohum ekiyoruz yarın bitcek inşallh :) erkunt yakıyor 105ten çekip ona dolduruyoruz :)
3105den erkunta mazot ikmâli :)

Ynt: MİBZERE KENDİ YAPTIĞIM PİSTON VE EKİMDEN.. :)

şarklılı18 link=topic=47698.msg459879#msg459879 date=1319402187' Alıntı:
adamın kafası çalışıyo ya :D
ben bunu tasarlarken :D aynı zamanda urganlada çalışabilmesi için gerekli önlemleri aldım iki kol birbirinden tam bağımsız çalışıyor :) benim kafada anca demire çalışıyo yapcak bişeyyok :D

Volkan Abı CAlısmalara Dewam Bu gıdısle Kendı yaptıgım mıbzer Dıe konu fln acmada Sıteye :D

doganbey1 link=topic=47698.msg459892#msg459892 date=1319402712' Alıntı:
*098*-
berat06 link=topic=47698.msg459893#msg459893 date=1319402757' Alıntı:
Volkan Abı CAlısmalara Dewam Bu gıdısle Kendı yaptıgım mıbzer Dıe konu fln acmada Sıteye :D
açmam berat ozaman sana derim benim bi reklamımı yapıver die sende bi konu açann gali hiçmi hatrımız yok canımmm :D

abı bıde soran mı yaa tabı acarız snra ısı buytrz fabrıka fln derken VOLKAN MIBZER A.ş dıe %100 turk malı :D :D

berat06 link=topic=47698.msg459903#msg459903 date=1319403278' Alıntı:
abı bıde soran mı yaa tabı acarız snra ısı buytrz fabrıka fln derken VOLKAN MIBZER A.ş dıe %100 turk malı :D :D
:D sonra günlük sıfıraltı-mega ;D

Ömründe tahıl mibzeri görmemiş biri olarak ne işe yaradığını anlamadım. :) İşinize yarıyorsa güzel olmuş bizde de var böyle urganlı aletler olursa uygulamak lazım. :)

demir45 link=topic=47698.msg459917#msg459917 date=1319404682' Alıntı:
Ömründe tahıl mibzeri görmemiş biri olarak ne işe yaradığını anlamadım. :) İşinize yarıyorsa güzel olmuş bizde de var böyle urganlı aletler olursa uygulamak lazım. :)
sağol mahmut camı açıp urganla asılıp mibzerin tohum atmasını durdurmak için urganı asılıyorduk şimdi içeriden kontrol ediyoruz :) tabi yeni mibzerlerde bu zaten var:)

Güzel olmuş volkan kafa hiç çalışmamasından iyidir :D yine iyi şeylere çalışıyor :D

kolay gelsin volkan işler başlamış mibzerin lift onnumara olmuş eline sağlık o105 den çekiyonya mazotu onu pompaola pmpala yorulur insan yaa

volkan iyi olmuş bizdede var böyle bir iki tane çift otomatik biri atarken biri kapatır tersine gider adamın burnundan getiriyor senin gibi bir mühendis lazım :D

Güzel olmuş volkan helal olsun valla ekermaka piston taktırmak istesen 750 milyon istiyolar + yakıt parasını alırız diyolar sen kendin yapmısın güzelde çalışıyo :)