Mikser'de Gaspardo mu Pottinger mi?

mikser almayı düşünüyorum hangi markayı tercih edersiniz??

john deere 6420

john deere 5085M

massey ferguson 258s

Ynt: Gaspardo mu pottinger mi?

ALİ DURMUŞŞŞŞŞ link=topic=52102.msg532665#msg532665 date=1328811543' Alıntı:
pottingeri ilkkez duydum gaspardo ona bakış biliniyor ben gaspardo derim...
Gaspardoyu bilen pottingeri hayli hayli bilmesi lazım dünya markası

Poettinger ile Gaspardo ' nun arasında baya fiyat farkı oluyor. Bizde bir ara niyetlendikti. O zaman Gaspardo ' nun ağır tipi parası Poettinger ' e göre daha ucuzdu. Niye bu kadar fark diye sordum. Önünde tekerlek izi kabartıcı ayaklar standart bizde falan dediler. Açıkçası 2 tane ayak için bana çok gibi geldi. Poettinger daha iyi olabilir. Ama fark çok sanki. Şuan için nasıl bilemiyorum tabi. Amazone ' ye bir bakın isterseniz. Poettinger ile arasında çok fark yoksa onu alın. En iyisi o zaten. Ben zamanında baya araştırdımdı. Onun dışında Lemken ' de Avrupa ' da çok tercih ediliyor. Gayet kaliteli onada bakabilirsiniz. Enka Pazarlama ithal ediyor. Ama fiyatları nasıldır bilemiyorum...

alipasalierkan link=topic=52102.msg532740#msg532740 date=1328813886' Alıntı:
Poettinger ile Gaspardo ' nun arasında baya fiyat farkı oluyor. Bizde bir ara niyetlendikti. O zaman Gaspardo ' nun ağır tipi parası Poettinger ' e göre daha ucuzdu. Niye bu kadar fark diye sordum. Önünde tekerlek izi kabartıcı ayaklar standart bizde falan dediler. Açıkçası 2 tane ayak için bana çok gibi geldi. Poettinger daha iyi olabilir. Ama fark çok sanki. Şuan için nasıl bilemiyorum tabi. Amazone ' ye bir bakın isterseniz. Poettinger ile arasında çok fark yoksa onu alın. En iyisi o zaten. Ben zamanında baya araştırdımdı. Onun dışında Lemken ' de Avrupa ' da çok tercih ediliyor. Gayet kaliteli onada bakabilirsiniz. Enka Pazarlama ithal ediyor. Ama fiyatları nasıldır bilemiyorum...

tşkrler bilgi için benimde niyetim gaspardo ama yarın bayii ye gideceğim bakamlım

ağır tip pottinger ve amazone 3mt 12.000 euro civarındaydı hafif tipleri de yoktu. etar tarımda maschio hafif tip ise 20.000 TL idi geçen ay biz tercihi maschiodan yana yaptık.