mısır üretimi !!! araştırmakta fayda var diye düşünüyorum...

doğa, petrol ürünlerinden , üretilen pet şişeleri yaklaşık 1000 senede yok edebiliyormuş ...acaba mısırdan üretilecek , bio - plastiği doğa ne kadar zamanda yok edecek ..gün mü ay mı yıl mı ...

Ynt: mısır üretimi !!! araştırmakta fayda var diye düşünüyorum...

atilla abi ah şu okul başlasada vede bu bilgilerin kapsamlsını bilebilsem soruna cevap verebilsem.ama şöyle tahmin yaparsam.mısırda üretilecek plastik tamamen mısırdan m yapılıyor.eğer mısırda yapılıyorsa mısırlar kaç ayda toprağa karışabiliyorsa o kadar zamanda olur.yada yakarsın hemen gider..ama tamamen mısırdan değilse.toprağa karışan poşetler ne kadar sürede yok oluyorsa o kadar sürede yok olur

doganbey1 link=topic=26043.msg215663#msg215663 date=1253300305' Alıntı:
atilla abi ah şu okul başlasada vede bu bilgilerin kapsamlsını bilebilsem soruna cevap verebilsem.ama şöyle tahmin yaparsam.mısırda üretilecek plastik tamamen mısırdan m yapılıyor.eğer mısırda yapılıyorsa mısırlar kaç ayda toprağa karışabiliyorsa o kadar zamanda olur.yada yakarsın hemen gider..ama tamamen mısırdan değilse.toprağa karışan poşetler ne kadar sürede yok oluyorsa o kadar sürede yok olur
mısırdan yapılacak ... pet şişeyi yiyebilirsin bio plastic ..geçen gün bir tv kanalından izledim .. sizlerle paylaşmak istedim...

özelden bahsettiğin mi abi?madem öyleyse bence mısır bitkisinin ne kadar zamnda yok olduğu önemli