Mod yapma

Arkadaşlar ben oyuna yama yapamıyorum.Önceden 6 traktör yamasını bi yere kaydettim.Dün oyunu kurdum o altı yamaları mods ' a attım oldu.Ama şimdi indirdiklerim olmuyo.Rar biçimde atıyorum olmuyo dosyaya çıkarıyorum olmuyo bils-*-.Bi ayrıntı mı vardı yardım edin lütfen.

Bide yeni harita indirdim.Onuda mı mods klasörüne atıcam.Söylerseniz çok iyi olur cçr-*-s

Ynt: Mod yapma

Yok haritayı oyun içindeki dataS klasöründeki map01 dosyası yerine kopyala ve aynı isimle kaydet haritan emrindedir... Ama önce orjinal haritanı biryere kopyala...

Yeni map buldum oldu ama fazla güzel değil.Bütün sorunlar çözüldü ama bazı trakterlerde traktörün içindeyken fareyi sağ kaydırdığımda sola sola kaydırdığımda sağa gidiyo kamera.Onu düzeltebilirmiyiz ?

Eğer her araçta aynı ise ayarlarında sorun vardır yoksa traktörün kendinde sorun vardır. Daha doğrusu o traktörü yapan kişi ayarını değiştirmiştir ondan da olabilir. Eğer öyle ise bildiğim kadarıyla yapacak birşey yok.