Motordan İnmeye Son!!!

Ynt: Gangl Docking Systems GDS

Sağol abi..

Ekipmanlara olumlu-olumsuz yorum yok.. zaten konu o değil gibi;

*Ne kazandık? Motordan inmeden 3 nokta askı sistemli tüm ekipmanları tak-çıkart, ÇOK güzel..

*Bunun için önceden tüm ekipmanlara motordakine uyumlu parça takılacak, her ekipmana 1 adet..

*Bu olay traktör kepçesindeki tüm ataşmanlar içinde geçerli ÇOk basit sök-tak..

Son olarak konu ÇOK daha ilgi görmeli galiba başlık yabancı diye..

Ynt: Gangl Docking Systems GDS

UÖZKAN.77 link=topic=70720.msg811511#msg811511 date=1387213040' Alıntı:
Sağol abi..

Ekipmanlara olumlu-olumsuz yorum yok.. zaten konu o değil gibi;

*Ne kazandık? Motordan inmeden 3 nokta askı sistemli tüm ekipmanları tak-çıkart, ÇOK güzel..

*Bunun için önceden tüm ekipmanlara motordakine uyumlu parça takılacak, her ekipmana 1 adet..

*Bu olay traktör kepçesindeki tüm ataşmanlar içinde geçerli ÇOk basit sök-tak..

Son olarak konu ÇOK daha ilgi görmeli galiba başlık yabancı diye..

Haklısın ustamda yeni bir teknoloji olduğu için isim bulamadım da ondan öyle yaptım ismi değiştirelim desek ne olsun ?

Ynt: Motordan İnmeye Son!!!

abi paylaşım için teşekürler çok güzel şeyler buluyorsun walla :) Aslında biraz basiti yapılabilecek bir proje eğer işim çifçilik olsaydı aklımdaki projelerde bunu en önceye alır ve kış boşluğunda bi atölye tarzı bir yer kurup yapardım :) :D ama okumam lazım :)

Ynt: Motordan İnmeye Son!!!

Yoksa..

Motordan inmeye paydos mu deseydik abi.. :)

Şaka bi yana büyük işletmelere, sürekli ekipman tak-çıkart yapanlara şart bu alet..

Ynt: HER ÇİFTÇİYE LAZIM...

Güzel Çözüm.. Fakat Bunlar Hep Kuyruk Mili Olan Araçlarda Denenmiş Arkaya Bi Pulluk Takmaya Kalksan Nasıl Olur?
Bunu Yusuf Abi Yapar Aslında.. :)

bilal tıraşçı link=topic=73767.msg863852#msg863852 date=1394613282' Alıntı:
Güzel Çözüm.. Fakat Bunlar Hep Kuyruk Mili Olan Araçlarda Denenmiş Arkaya Bi Pulluk Takmaya Kalksan Nasıl Olur?
Bunu Yusuf Abi Yapar Aslında.. :)
ABİ ASLINDA KAZAYIGI, TIRMIK, TİLLER, PATLATMA GİBİ MALZEMELERE UYARLASAKTA YETERLİ OLUR:)

bizde aletleri hep ben takıyom bize çok gerekiyor böyle alet ok-*-s ama aşırı pahalı olur her alete bu aparatdan gerkiyor bizi aşar bugaday 1000tl olursa çekirdek 2000olsa pancar 250krş olursa herkes alır ama )))

hüseyinaslan link=topic=73767.msg863857#msg863857 date=1394613678' Alıntı:
ABİ ASLINDA KAZAYIGI, TIRMIK, TİLLER, PATLATMA GİBİ MALZEMELERE UYARLASAKTA YETERLİ OLUR:)
Aynen Uyarlasak Süper Olur..

şadan aysul link=topic=73767.msg863864#msg863864 date=1394614848' Alıntı:
bizde aletleri hep ben takıyom bize çok gerekiyor böyle alet ok-*-s ama aşırı pahalı olur her alete bu aparatdan gerkiyor bizi aşar bugaday 1000tl olursa çekirdek 2000olsa pancar 250krş olursa herkes alır ama )))
Şadan Abi Sen Çok Şey İstiyon Yaw :D Bide Mazot Beleş Olsun :D Devlet Beleş Traktör Dağıtsın Herkese 5445 :D Başka? ;D

güzel bi alet ama bizim ekipmanalr da buna uygun değil ama belli başlı ekipmanları böyle uyumlu yapacan tek kişi takıp çıkartma kolay olur :)

olmuşken 5455 olsun bilal ;D gübreyi unutma bilal oap*-smazot beleş olsa bilal Antalya giderdik ne var yani sen işte devlet versin seçim var şimdi tam işteme zamanı :D

şadan aysul link=topic=73767.msg863871#msg863871 date=1394615517' Alıntı:
olmuşken 5455 olsun bilal ;D gübreyi unutma bilal oap*-smazot beleş olsa bilal Antalya giderdik ne var yani sen işte devlet versin seçim var şimdi tam işteme zamanı :D
Oyları Bana Verirseniz Mazot Beleş.. Gübreyide Paraylan Alırsın Artık :D Bide Herkese 3.105 Phontoım İŞinize Gelirse Rakip 5455 Dağıtıyormuş :D